تعداد بازدید : 717 - تاریخ خبر : شنبه 2 اردیبهشت 1396 - 12:24
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد ایرانی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد ایرانی رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در برنامه تلویزیونی پایش

دانشجو: محمد ایرانی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر علی دارابی

استاد مشاور: دکتر مجید ملکی تبار

استادان داور: دکتر محسن شاکری نژاد-  دکتر بیژن عبدی

مدیرجلسه : دکترسعید سرابی

روز چهارشنبه 6/2/96 ساعت 10

مکان : نمایش یک کتاب

بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در خصوص انتشار اظهاراتی غیر دقیق با موضوع استخدام دانش‌آموختگان این دانشگاه اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت بازگشت همه رشته‌های این دانشگاه به دفترچه آزمون کارشناسی ارشد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به شرح ذیل صادر کرد.
کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.