تاریخ خبر:‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - بازدید:‌۱۲۱۷
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد ایرانی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد ایرانی رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در برنامه تلویزیونی پایش

دانشجو: محمد ایرانی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر علی دارابی

استاد مشاور: دکتر مجید ملکی تبار

استادان داور: دکتر محسن شاکری نژاد-  دکتر بیژن عبدی

مدیرجلسه : دکترسعید سرابی

روز چهارشنبه 6/2/96 ساعت 10

مکان : نمایش یک کتاب

مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی  تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمو...
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)