تعداد بازدید : 178 - تاریخ خبر : 1396/02/02 - 11:19
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد زهرا بلادی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد زهرا بلادی رشته: رادیو گرایش: نویسندگی

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: تکنیک های نویسندگی درام رادیویی برپایه ویژگی های تخیل عصر دیجیتال مطالعه موردی : رمان زندگی پس از زندگی اثر کیت اتکینسن

دانشجو: زهرا بلادی

رشته:  رادیو     گرایش:  نویسندگی

استاد راهنما : دکتر مجید شریف خدایی

استاد مشاور: دکتر محمد اخگری

استادان داور: دکتر حسن خجسته- دکترعلی اصغر دارایی

مدیرجلسه : دکتر کاظم نظری

روز شنبه 2/2/96 ساعت 14:30

مکان : نمایش یک کتابخانه

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.