تاریخ خبر:‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - بازدید:‌۱۱۴۰
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد زهرا بلادی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد زهرا بلادی رشته: رادیو گرایش: نویسندگی

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: تکنیک های نویسندگی درام رادیویی برپایه ویژگی های تخیل عصر دیجیتال مطالعه موردی : رمان زندگی پس از زندگی اثر کیت اتکینسن

دانشجو: زهرا بلادی

رشته:  رادیو     گرایش:  نویسندگی

استاد راهنما : دکتر مجید شریف خدایی

استاد مشاور: دکتر محمد اخگری

استادان داور: دکتر حسن خجسته- دکترعلی اصغر دارایی

مدیرجلسه : دکتر کاظم نظری

روز شنبه 2/2/96 ساعت 14:30

مکان : نمایش یک کتابخانه

مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی  تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمو...
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)