تعداد بازدید : 300 - تاریخ خبر : 1396/02/02 - 11:19
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد زهرا بلادی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد زهرا بلادی رشته: رادیو گرایش: نویسندگی

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: تکنیک های نویسندگی درام رادیویی برپایه ویژگی های تخیل عصر دیجیتال مطالعه موردی : رمان زندگی پس از زندگی اثر کیت اتکینسن

دانشجو: زهرا بلادی

رشته:  رادیو     گرایش:  نویسندگی

استاد راهنما : دکتر مجید شریف خدایی

استاد مشاور: دکتر محمد اخگری

استادان داور: دکتر حسن خجسته- دکترعلی اصغر دارایی

مدیرجلسه : دکتر کاظم نظری

روز شنبه 2/2/96 ساعت 14:30

مکان : نمایش یک کتابخانه

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...