تعداد بازدید : 223 - تاریخ خبر : 1396/02/02 - 11:19
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد زهرا بلادی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد زهرا بلادی رشته: رادیو گرایش: نویسندگی

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: تکنیک های نویسندگی درام رادیویی برپایه ویژگی های تخیل عصر دیجیتال مطالعه موردی : رمان زندگی پس از زندگی اثر کیت اتکینسن

دانشجو: زهرا بلادی

رشته:  رادیو     گرایش:  نویسندگی

استاد راهنما : دکتر مجید شریف خدایی

استاد مشاور: دکتر محمد اخگری

استادان داور: دکتر حسن خجسته- دکترعلی اصغر دارایی

مدیرجلسه : دکتر کاظم نظری

روز شنبه 2/2/96 ساعت 14:30

مکان : نمایش یک کتابخانه

جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ...