تعداد بازدید : 101 - تاریخ خبر : 1396/01/29 - 09:58
روابط عمومی دانشگاه
اطلاعیه بسیج صدا وسیما
کارگاه مهارت های زندگی را با حضور استاد ارجمند حجت الاسلام و المسلمین تراشیون

به اطلاع همکاران محترم سازمان می رساند بسیج خواهران رسانه ملی در نظر دارد چهارمین جلسه کارگاه مهارت های زندگی را با حضور استاد ارجمند حجت الاسلام و المسلمین تراشیون در روز سه شنبه مورخ 96/01/29 از ساعت 10:30 صبح در تالار رضوان بسیج رسانه ملی برگزار نماید، لذا از کلیه برادران و خواهران دعوت می شود در این نشست حضور بهم رسانند.

شماره های تماس: 8820-8810-22013573

روابط عمومی بسیج سازمان صدا وسیما

نشست های دانشگاهی سی وپنجمین جشنواره جهانی فجر با حضور جیمی یاناگیجیما فیلمبردار ژاپنی در روز شنبه دوم اردیبهشت ماه 96 در دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
سخنرانی و میزگرد تخصصی با حضور آقای کاتسومی یانا گیجیما، فیلمبردار برجسته ژاپنی در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما
این نشست صبح روز دوشنبه 28 فروردین در محل ورکشاپ دانشگاه صداوسیما در قالب دو پنل علمی با حضور کارشناسان و دست اندرکاران این حوزه برگزارشد.
کارگاه مهارت های زندگی را با حضور استاد ارجمند حجت الاسلام و المسلمین تراشیون
نشست علمی با عنوان رفتار انتخاباتی مردم ایران صبح امروز با حضور دانشجویان و استادان دانشگاه صداوسیما برگزار شد.