تعداد بازدید : 160 - تاریخ خبر : 1396/01/28 - 11:26
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: ایمان مراد کهوری
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: ایمان مراد کهوری رشته: مدیریت رسانه

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: سیاست‌گذاری برای شبکه‌های استانی صدا و سیما به منظور افزایش ادراک عدالت رسانه‌ای مخاطبان محلی: مطالعه موردی شبکه استانی کرمان

دانشجو: ایمان مراد کهوری

رشته:  مدیریت رسانه

استاد راهنما : دکتر سیاوش صلواتیان

استاد مشاور: دکتر علی اکبر رزمجو

استادان داور: دکترغلامرضا غلامی- دکتر علی طلوعی

مدیرجلسه : دکتر محسن شاکری نژاد

روز سه‌شنبه 96/1/29ساعت 9صبح

مکان : اتاق05

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.