تعداد بازدید : 713 - تاریخ خبر : دوشنبه 28 فروردین 1396 - 11:16
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد قاسم پور محمد اورنگی رشته: رادیو

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: مطالعه و آسیب شناسی شیوه های رایج هدف‌گذاری در طراحی و تولید برنامه‌های رادیویی با ارائه الگو
(مطالعه موردی رادیو جوان)

دانشجو: قاسم پور محمد اورنگی

رشته:  رادیو

استاد راهنما : دکتر شهرام گیل آبادی

استاد مشاور: دکتر زهرا صفائیان

استادان داور: دکترحسن خجسته- دکتر مریم جلالی

مدیرجلسه : دکتر کاظم نظری

روز چهار‌شنبه 96/1/30 ساعت 14:30

نمایش یک کتابخانه

بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در خصوص انتشار اظهاراتی غیر دقیق با موضوع استخدام دانش‌آموختگان این دانشگاه اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت بازگشت همه رشته‌های این دانشگاه به دفترچه آزمون کارشناسی ارشد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به شرح ذیل صادر کرد.
کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.