تعداد بازدید : 538 - تاریخ خبر : 1396/01/22 - 04:15
روابط عمومی دانشگاه
نشست علمی با عنوان رفتار انتخاباتی مردم ایران
نشست علمی با عنوان رفتار انتخاباتی مردم ایران صبح امروز با حضور دانشجویان و استادان دانشگاه صداوسیما برگزار شد.

دکتر دارابی عضو هیأت علمی این دانشگاه و معاون امور استان­ های سازمان صداوسیما در این نشست گفت: پیش­بینی رفتار انتخاباتی مردم ایران بسیار پیچیده است و این پیچیدگی ناشی از خلقیات مردم ماست.

دکتر دارابی با ارائۀ دیدگاه­ های نظری و شناختی رایج رفتار های انتخاباتی مردم دنیا افزود: در خلقیات مردم ایران نوعی خودسانسوری و فردگرایی مشاهده می­ شود که این شاخصه ­ها­  پیش ­بینی رفتار انتخاباتی ایرانیان را دشوار کرده است.

وی افزود: مظلوم ­نمایی، اشباع­ شدگی، ائتلاف ­های انتخاباتی، منجی­ گرایی و لج ملی از ویژگی ­های رفتار انتخاباتی مردم ماست که رسانۀ ملی و شبکه ­های اجتماعی نیز متغیرهایی هستند که می ­توانند در این پدیده ­ها دخیل باشند.

دکتر دارابی در این نشست علمی به نقش مهم رسانۀ ملی در انتخابات پیش­ رو اشاره کرد و گفت: رسانۀ ملی می ­کوشد تا مبتنی بر منظومۀ فکری امام و رهبری و بدون جانبداری از نامزدهای انتخاباتی، این وظیفۀ خطیر  را به­ خوبی به انجام رساند.

عضو هیأت علمی دانشگاه صداوسیما، کتاب­ های رفتار انتخاباتی در ایران و جامعه ­شناسی انتخابات یازدهم را برای مطالعه به دانشجویان معرفی کرد.

دوازدهمین دورۀ انتخابات ریاست جمهوری، بیست­ و نهم اردیبهشت امسال، برگزار خواهد شد

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...