تعداد بازدید : 176 - تاریخ خبر : 1396/01/22 - 04:15
روابط عمومی دانشگاه
نشست علمی با عنوان رفتار انتخاباتی مردم ایران
نشست علمی با عنوان رفتار انتخاباتی مردم ایران صبح امروز با حضور دانشجویان و استادان دانشگاه صداوسیما برگزار شد.

دکتر دارابی عضو هیأت علمی این دانشگاه و معاون امور استان­ های سازمان صداوسیما در این نشست گفت: پیش­بینی رفتار انتخاباتی مردم ایران بسیار پیچیده است و این پیچیدگی ناشی از خلقیات مردم ماست.

دکتر دارابی با ارائۀ دیدگاه­ های نظری و شناختی رایج رفتار های انتخاباتی مردم دنیا افزود: در خلقیات مردم ایران نوعی خودسانسوری و فردگرایی مشاهده می­ شود که این شاخصه ­ها­  پیش ­بینی رفتار انتخاباتی ایرانیان را دشوار کرده است.

وی افزود: مظلوم ­نمایی، اشباع­ شدگی، ائتلاف ­های انتخاباتی، منجی­ گرایی و لج ملی از ویژگی ­های رفتار انتخاباتی مردم ماست که رسانۀ ملی و شبکه ­های اجتماعی نیز متغیرهایی هستند که می ­توانند در این پدیده ­ها دخیل باشند.

دکتر دارابی در این نشست علمی به نقش مهم رسانۀ ملی در انتخابات پیش­ رو اشاره کرد و گفت: رسانۀ ملی می ­کوشد تا مبتنی بر منظومۀ فکری امام و رهبری و بدون جانبداری از نامزدهای انتخاباتی، این وظیفۀ خطیر  را به­ خوبی به انجام رساند.

عضو هیأت علمی دانشگاه صداوسیما، کتاب­ های رفتار انتخاباتی در ایران و جامعه ­شناسی انتخابات یازدهم را برای مطالعه به دانشجویان معرفی کرد.

دوازدهمین دورۀ انتخابات ریاست جمهوری، بیست­ و نهم اردیبهشت امسال، برگزار خواهد شد

نشست های دانشگاهی سی وپنجمین جشنواره جهانی فجر با حضور جیمی یاناگیجیما فیلمبردار ژاپنی در روز شنبه دوم اردیبهشت ماه 96 در دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
سخنرانی و میزگرد تخصصی با حضور آقای کاتسومی یانا گیجیما، فیلمبردار برجسته ژاپنی در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما
این نشست صبح روز دوشنبه 28 فروردین در محل ورکشاپ دانشگاه صداوسیما در قالب دو پنل علمی با حضور کارشناسان و دست اندرکاران این حوزه برگزارشد.
کارگاه مهارت های زندگی را با حضور استاد ارجمند حجت الاسلام و المسلمین تراشیون