تعداد بازدید : 949 - تاریخ خبر : شنبه 19 فروردین 1396 - 12:01
انتصاب دکتر محمد عسکری به سمت رییس مرکز فن آوری فضای مجازی

جناب آقای دکتر محمد عسگری
عضو محترم هیأت علمی دانشکده فنی دانشگاه صدا و سیما
انتصاب جناب عالی را به سمت "رییس مرکز فن آوری فضای مجازی"، تبریک گفته و برای شما آرزوی موفقیت داریم.

متن حکم انتصاب:

دکتر علیدادی ، معاون توسعه و فناوری رسانه ملی در حکمی ، دکتر محمد عسکری" را به سمت رئیس مرکز فناوری فضای مجازی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، دکتر علیدادی در این حکم، همکاری با بخش های مرتبط معاونت فضای مجازی در راه اندازی و توسعه سرویس های تعاملی، تامین زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری برای سرویس دهی مطلوب به حوزه های مرتبط با رویکرد حضور موثر رسانه ای در فضای مجازی، ساماندهی وب سایت ها و زیردامنه های مرتبط سازمانی و توسعه کمی و کیفی فناوری اطلاعات و رسانه های نوین را از جمله وظایف رئیس مرکز فناوری فضای مجازی برشمرده است

دانشگاه را در کنار بهترین و مجرب ترین استادان و هنرمندان صدا و سیما تجربه کنید.
گرافیست و مدرس علم انیمیشن، داشتن سبکی مستقل در انیمیشن سازی را ضرورتی برای هویت بصری تولیدات داخلی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...