تعداد بازدید : 695 - تاریخ خبر : 1395/12/28 - 04:17
روابط عمومی دانشگاه صدا وسیما
پیام تبریک دکتر اسفندیاری
دکتر شهاب اسفندیاری، رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت سال نو، پیامی منتشر کرد.
پیام تبریک شهاب اسفندیاری رییس
دانشگاه صداوسیما

استادان ارجمند، همکاران گرامی و دانشجویان عزیز؛
با سلام و ادب
اکنون که عید نوروز و آغاز سال جدید متبرک و منّور  به میلاد با سعادت بانوی دو عالم حضرت صدیقه طاهره - سلام الله علیها - گردیده است، تقارن این دو مناسبت فرخنده با آغاز فصل دیگری از تلاش و کوشش آموزشی و پژوهشی، آفرینش هنری و خلاقیت رسانه‌ای در دانشگاه صدا و سیما رابه فال نیک گرفته و ضمن عرض تبریک، از یکایک شما عزیزان و سروران برای هم اندیشی و همدلی و همیاری در جهت پیشرفت و اعتلای این دانشگاه دعوت می کنم.
برای خانواده دانشگاه صدا و سیما در سال جدید سلامتی، شادکامی، برکت و توفیق روز افزون در سایه عنایات حضرت ولی عصر - عجل الله تعالی فرجه الشریف - از پروردگار متعال مسئلت دارم.

با احترام
شهاب اسفندیاری

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.