تعداد بازدید : 461 - تاریخ خبر : 1395/12/28 - 04:17
روابط عمومی دانشگاه صدا وسیما
پیام تبریک دکتر اسفندیاری
دکتر شهاب اسفندیاری، رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت سال نو، پیامی منتشر کرد.
پیام تبریک شهاب اسفندیاری رییس
دانشگاه صداوسیما

استادان ارجمند، همکاران گرامی و دانشجویان عزیز؛
با سلام و ادب
اکنون که عید نوروز و آغاز سال جدید متبرک و منّور  به میلاد با سعادت بانوی دو عالم حضرت صدیقه طاهره - سلام الله علیها - گردیده است، تقارن این دو مناسبت فرخنده با آغاز فصل دیگری از تلاش و کوشش آموزشی و پژوهشی، آفرینش هنری و خلاقیت رسانه‌ای در دانشگاه صدا و سیما رابه فال نیک گرفته و ضمن عرض تبریک، از یکایک شما عزیزان و سروران برای هم اندیشی و همدلی و همیاری در جهت پیشرفت و اعتلای این دانشگاه دعوت می کنم.
برای خانواده دانشگاه صدا و سیما در سال جدید سلامتی، شادکامی، برکت و توفیق روز افزون در سایه عنایات حضرت ولی عصر - عجل الله تعالی فرجه الشریف - از پروردگار متعال مسئلت دارم.

با احترام
شهاب اسفندیاری

نشست های دانشگاهی سی وپنجمین جشنواره جهانی فجر با حضور جیمی یاناگیجیما فیلمبردار ژاپنی در روز شنبه دوم اردیبهشت ماه 96 در دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
سخنرانی و میزگرد تخصصی با حضور آقای کاتسومی یانا گیجیما، فیلمبردار برجسته ژاپنی در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما
این نشست صبح روز دوشنبه 28 فروردین در محل ورکشاپ دانشگاه صداوسیما در قالب دو پنل علمی با حضور کارشناسان و دست اندرکاران این حوزه برگزارشد.
کارگاه مهارت های زندگی را با حضور استاد ارجمند حجت الاسلام و المسلمین تراشیون
نشست علمی با عنوان رفتار انتخاباتی مردم ایران صبح امروز با حضور دانشجویان و استادان دانشگاه صداوسیما برگزار شد.