تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۳۸۲
تقدیر از مسئولین ستاد اربعین بسیج دانشجویی دانشگاه صداوسیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه، از مسئولین ستاد اربعین بسیج دانشجویی دانشگاه صداوسیما تقدیر شد. در ابتدای این جلسه، دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه، از حضور با برنامه و منظم کاروان دانشجویان دانشگاه صداوسیما در راهپیمایی اربعین حسینی(ع) ابراز خرسندی کرد و این حضور را امری ارزشمند و قابل تقدیر دانست.
سجاد فخرایی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه نیز ضمن تشکر از حمایت و همکاری دانشگاه و سازمان صداوسیما در برگزاری اردوی اربعین گفت: اگرچه امسال به علت استقبال عموم مردم برای حضور در مراسم اربعین و ازدحام و شلوغی مرزها، مشکلاتی وجود داشت اما با پیگیری و تلاش خوب ستاد اربعین بسیج دانشجویی دانشگاه، کاروان 230 نفری ما با کمترین مشکل موفق به حضور در این راهپیمایی عظیم شد.
همچنین میثم سعیدی، دبیر ستاد اربعین بسیج دانشجویی دانشگاه، گزارشی از نحوه جذب بودجه و وضعیت مالی ستاد اربعین ارائه و از حمایت های رئیس سازمان صداوسیما و مسئولین دانشگاه تشکر کرد.
در ادامه دکتر اسفندیاری با اهدای هدیه و لوح یادبود از تلاش های مسئول بسیج دانشجویی و دبیر ستاد اربعین بسیج دانشجویی تقدیر کرد.
اولین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صداوسیما در سال تحصیلی جاری با بررسی اردوهای دانشجوی در طول سال تحصیلی ادامه یافت و مقرر شد برای برگزاری اردوهای تشکیلاتی، اردوی زیارتی مشهد مقدس و اردوی راهیان نور برنامه ریزی لازم در معاونت فرهنگی و دانشجویی انجام شود.
روابط عمومی دانشگاه
sapp.ir/irib_uni

انعکاس گسترده ششمین برنامه بین المللی تبادل علم و فناوری در رسانه‌های سراسری
دکتر شهاب اسفندیاری در احکامی مدیران امور دانشجویی، فرهنگی، روابط عمومی و امور پژوهشی دانشگاه را انتصاب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(STEP) در کشورهای اسلامی از روز شنبه 18 آبان 98 آغاز به کار کرد
تور بازدید و آشنایی با هلدینگ فناپ و استارت آپ های مستقر در پارک علم و فناوری پردیس
متن کامل سخنرانی دکتر شهاب اسفندیاری درابتدای ششمین نشست برنامه تبادل علم و فناوری(استپ)