تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۳۰۵
گزارش بازدید علمی و آموزشی از شرکت سینما تیکت
آشنایی با یک کسب و کار سینمایی جذاب

مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا مرتبط با حوزه‌های فعالیت رسانه و فرصت های همکاری با آنها تور آشنایی با مجموعه سینما تیکت را برگزار نمود.
این برنامه با حضور جناب آقای انوشه مدیرعامل محترم مجموعه و یکی از موسسان شرکت آغاز گردید و دانشجویان با سازوکار رایج موجود در کسب و کار حوزه سینما، جنبه‌های مختلف و ذینفعان آن آشنا شده سپس جریان ایده تا تاسیس و روند رشد مجموعه شرح داده شد. در مرحله بعد افق های پیش رو و نیازهای حال حاضر این کسب و کار برای دانشجویان تبیین گردید و این قسمت با پاسخ به پرسش های دانشجویان خاتمه یافت.
در ادامه استادان و دانشجویان از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری، فضاهای تولید محتوا، بخش هنری ، بخش ارتباط با بازار و صدای مشتریان شرکت بازدید نموده و توضیحات مبسوطی درخصوص کارکرد هر قسمت به دانشجویان ارائه گردید. در پایان نیز مقرر شد نیازمندی‌های شرکت یادشده به دانشگاه صدا و سیما اعلام شود تا در قالب تفاهم نامه و قرارداد، همکاری دوسویه اجرایی گردد.

آشنایی با یک کسب و کار متفاوت و نوین در حوزه فناوری اطلاعات
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)