تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۸۳
نشست ظرفیت های اربعین در دانشگاه کربلا با مشارکت استادان دانشگاه صدا و سیما

دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری الاربعین، همزمان با مراسم اربعین حسینی، نشست های ۵ روزه ای با هدف شبکه سازی دانشمندان جهان اسلام و ایجاد بستر های مطالعات و همکاری‌های علمی در محور های اربعین پژوهی برگزار خواهد شد و بیش از 50 مقاله و سخنرانی علمی‌ با مشارکت دانشمندان برجسته جهان اسلام از کشور های مختلف ارائه خواهد شد.
این گردهمایی با مشارکت اتحادیه اساتید عراق و همچنین مراکز علمی و پژوهشی کشور برگزار می‌گردد. همکاران علمی این همایش شامل دانشگاه امام صادق ع، دانشگاه صدا و سیما، مجمع بین المللی اساتید مسلمان دانشگاه‌ها، انجمن علمی حوزه و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، معاونت بین الملل بعثه مقام معظم رهبری در حج و زیارت و اساتید سایر دانشگاه‌های کشور هستند.
همچنین با همکاری اتحادیه اساتید دانشگاه‌های عراق، استادانی از دانشگاه کربلا، دانشگاه مستنصریه، دانشگاه واسط، دانشگاه بغداد، کوفه و سایر دانشگاه‌های عراق در این همایش مشارکت خواهند داشت.
نشست تخصصی بررسی ظرفیت های ارتباطی و رسانه ای اربعین به مدیریت دانشگاه صدا و سیما در روز جمعه 26 مهرماه کربلا با حضور اساتید برجسته حوزه رسانه برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است آقایان دکتر اسفندیاری، معتمدی، شاکری نژاد، ساعی و حسینی از اعضای هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما و دکتر سهیل اسعد از کشور آرژانتین در پنل های جداگانه ای به طرح مباحث خواهند پرداخت.

آشنایی با یک کسب و کار متفاوت و نوین در حوزه فناوری اطلاعات
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)