تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۶۹۵
دکتر اسفندیاری دبیر کمیته ارتباطات علم جایزه المصطفی
شبکه سازی در ارتباطات علم هدف ماست

رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از خبرگزاری صدا و سیما دکتراسفندیاری طی سخنانی در نشست مطبوعاتی که در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد افزود: در گذشته شاهد درخشش در عرصه علمی در تمدن اسلامی‌بودیم و این درخشش علمی در دوره‌ای متوقف شد و هم اکنون در صدد جبران این توقف هستیم.
وی با بیان اینکه دلیل این توقف مرزبندی در جهان اسلام از سوی استعمار بوده است گفت: به دلیل این مرزبندی بذر تفرقه و جدایی در جهان اسلام کاشته شد و اکنون باید با هماهنگی در جهان اسلام سرعت رشد علمی در این جوامع شتاب گیرد.
آقای اسفندیاری با بیان اینکه متأسفانه در اغلب مجامع در سطح بین المللی دانشمندان به سمت جوامع غربی برای توسعه علمی می‌روند گفت: برگزاری این همایش بین المللی درجوامع اسلامی فرصتی برای تبادل نظر دانشمندان اسلامی است و جایزه المصطفی به تشویق علم آموزی و اطلاع رسانی و پیشرفت علمی‌کمک می‌کند.
وی افزود: همایش امسال با محورهایی، چون تأمین مالی علم و فناوری، بانوان و علم و فناوری، آب و انرژی، سلامت و ارتباطات علم برگزار می‌شود و دانشگاه‌های صنعتی شریف، علوم پزشکی تهران، الازهرا، صدا و سیما و امام صادق در این همایش با موضوعات خاص حضور دارند.
رئیس دانشگاه صدا و سیما با بیان اینکه امسال دانشگاه صدا و سیما در این همایش در حوزه ارتباطات علم، نشست‌های تخصصی را برگزار می‌کند گفت: با توجه به اینکه بحث ارتباطات علم در این دانشگاه سابقه‌ای قدیمی دارد و این دانشگاه یکی از فعال‌ترین نهاد‌ها در بخش ترویج علم است، بنابراین میزبان مباحث مربوط به ارتباطات علم در این همایش است.
وی تأکید کرد: استادان، خبرنگاران و رسانه‌ها در این نشست‌ها حضور دارند و هدف از تبادل علم ارائه تصویری از ارتباطات علم در جهان اسلام است چنانچه برخی از کشور‌های اسلامی انجمن خبرنگاران علم را دارند، اما در ایران چنین انجمنی وجود ندارد و ما در صدد ایجاد چنین انجمنی هستیم.
آقای اسفندیاری گفت: نشست‌های تخصصی در این همایش با همکاری استادان ارتباطات دانشگاه‌های تهران، علامه طباطبایی، امام صادق (ع)، پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران، مرکز سیاست گذاری علمی‌کشور و نمایندگی یونسکو برگزار می‌شود.
وی تأکید کرد: همایش بین المللی جایزه المصطفی از ۱۸ تا ۲۱ آبان در ایران برگزار و نشست‌های تخصصی با موضوع ارتباطات علم در دانشگاه صدا و سیما در روز یکشنبه ۱۹ آبان برگزار خواهد شد.
همچنین آقای اسفندیاری درباره نقش ارتباطات علمی در شکل گیری شبکه سازی گفت: یکی از مشکلات نداشتن شبکه است و یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی در سطح جهان وجود و عضویت در شبکه‌ها است و از جمله اهداف برگزاری همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی است و باید در حوزه ارتباطات علم شبکه سازی شود.
رئیس دانشگاه صدا و سیما با بیان اینکه برای نسل جوان باید تصویر جذابی از شخصیت‌های علمی ایجاد شود گفت: باید سعی کنیم فرایند توسعه علمی در کشور شکل گیرد و مباحث علمی جزو آخرین اخبار نباشد البته در این باره مشکلاتی وجود دارد و این نقایص باید برطرف شود.
آقای اسفندیاری در پاسخ به نقش ارتباطات علمی در عرصه و جوامع مختلف گفت: نقش ارتباطات علم جزو پیچیده‌ترین مباحث علمی است و باید در این زمینه سرمایه گذاری شود و مسأله علم و فناوری در اولویت اخبار باشد.
وی به تأکیدات مقام معظم رهبری و توجه به توسعه علم و فناوری در جامعه اشاره کرد و گفت: نشست‌هایی که مقام معظم رهبری با استادان دانشگاه و دانشجویان دارند نشان از توجه ایشان به علم و فناوری و توسعه است و بار‌ها بر ترویج علم تأکید کرده اند.

آشنایی با یک کسب و کار متفاوت و نوین در حوزه فناوری اطلاعات
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)