تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ - بازدید:‌۷۷۳
در جشنواره تولیدات استانی مراکز صداو سیما اتفاق افتاد:
فارغ التحصیلان و دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در صدر

بیست و چهار نفر از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صدا و سیما حائز رتبه‌های برتر بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها و مکاتبه جناب آقای دکتر دارابی معاون محترم امور استان‌ها، بیست و چهار نفر از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه حائز رتبه‌های برتر و موفق به دریافت جوایزی از این جشنواره شدند.

آیین اختتامیه این  دوره از جشنواره در بجنورد برگزار شد.در این مراسم و با حضور دکتر علی عسکری رئیس رسانه ملی، دکتر دارابی معاون امور استان‌ها، استاندار خراسان شمالی و برخی دیگر از شخصیت‌های کشوری و لشکری، از هنرمندان شاخص و چهره‌های ملی استان تجلیل به عمل آمد.
روابط عمومی دانشگاه این رویداد مهم را به تمامی این عزیزان و خانواده بزرگ دانشگاه صدا و سیما تبریک عرض می‌کند.

نحوه ﭘﺬﯾﺮش و مراجعه معرفی شدگان کد 23 رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن سراسری سال 1398 جهت انجام مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)
با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.