تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۸ - بازدید:‌۷۰۴
فراخوان جشنواره بین المللی انیمیشن توکیو 2020

جشنواره بین المللی انیمیشن توکیو 2020 ااسفندماه سال جاری در دو بخش مسابقه ای شامل انیمیشن ویژه و انیمیشن کوتاه در ژاپن برگزار خواهد شد.

به اطلاع کلیه اساتید و دانشجویان محترم می رساند جشنواره بین المللی انیمیشن توکیو 2020 (Tokyo Anime Award Festival 2020: TAAF) اسفندماه سال جاری در دو بخش مسابقه ای شامل انیمیشن ویژه و انیمیشن کوتاه در ژاپن برگزار خواهد شد. از علاقمندان دعوت می‌شود که آثار خود را با شرایط زیر تا پایان مهر ماه 98 برای شرکت در مسابقه به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.

فرمت

مدت زمان

سال تولید

با زیرنویس انگلیسی و تایم کد

Apple ProRes

(1920 x 1080 pix.) or DCP

بیش از 60 دقیقه

از ابتدای سال 2018 تا کنون

انیمیشن ویژه

با زیرنویس انگلیسی و تایم کد

Container: MP4

Audio Codec: AAC

Video Codec: H.264

Definition: 1920 x 1080 (or less if aspect ratio is not 16:9)

Bit rate (recommended):

Video bit rate: 10Mbps – 20Mbps

Audio bit rate: 320Kbps

Audio sample rate: 48kHz

Apple ProRes (1920 x 1080 pixel)

30-60 دقیقه

از ابتدای سال 2018 تا کنون

انیمیشن کوتاه

انعکاس گسترده ششمین برنامه بین المللی تبادل علم و فناوری در رسانه‌های سراسری
دکتر شهاب اسفندیاری در احکامی مدیران امور دانشجویی، فرهنگی، روابط عمومی و امور پژوهشی دانشگاه را انتصاب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(STEP) در کشورهای اسلامی از روز شنبه 18 آبان 98 آغاز به کار کرد
تور بازدید و آشنایی با هلدینگ فناپ و استارت آپ های مستقر در پارک علم و فناوری پردیس
متن کامل سخنرانی دکتر شهاب اسفندیاری درابتدای ششمین نشست برنامه تبادل علم و فناوری(استپ)