تاریخ خبر:‌سه شنبه ۵ شهریور ۱۳۹۸ - بازدید:‌۶۴۲
موفقیت دانشجویان دانشگاه در جشنواره نشریات دانشجویی

خانم محبوبه علی آقایی در بخش گزارش ویژه نشریات دانشجویی کشور رتبه نخست و در بخش یادداشت رتبه دوم و آقای محمدحسین آزادی در بخش نشریات صوتی رتبه نخست را به دست آوردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از دیبرخانه جشنواره نشریات دانشجویی، آیین پایانی جشنواره تیتر ۱۱ با معرفی نفرات برتر در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد. در این دوره از جشنواره از دانشگاه صداوسیما، محبوبه علی آقایی در بخش گزارش ویژه رتبه نخست و در بخش یادداشت رتبه دوم و محمدحسین آزادی در بخش نشریات صوتی رتبه نخست را به دست آوردند.

نحوه ﭘﺬﯾﺮش و مراجعه معرفی شدگان کد 23 رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن سراسری سال 1398 جهت انجام مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)
با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.