تاریخ خبر:‌سه شنبه ۵ شهریور ۱۳۹۸ - بازدید:‌۸۹۰
موفقیت دانشجویان دانشگاه در جشنواره نشریات دانشجویی

خانم محبوبه علی آقایی در بخش گزارش ویژه نشریات دانشجویی کشور رتبه نخست و در بخش یادداشت رتبه دوم و آقای محمدحسین آزادی در بخش نشریات صوتی رتبه نخست را به دست آوردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از دیبرخانه جشنواره نشریات دانشجویی، آیین پایانی جشنواره تیتر ۱۱ با معرفی نفرات برتر در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد. در این دوره از جشنواره از دانشگاه صداوسیما، محبوبه علی آقایی در بخش گزارش ویژه رتبه نخست و در بخش یادداشت رتبه دوم و محمدحسین آزادی در بخش نشریات صوتی رتبه نخست را به دست آوردند.

انعکاس گسترده ششمین برنامه بین المللی تبادل علم و فناوری در رسانه‌های سراسری
دکتر شهاب اسفندیاری در احکامی مدیران امور دانشجویی، فرهنگی، روابط عمومی و امور پژوهشی دانشگاه را انتصاب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(STEP) در کشورهای اسلامی از روز شنبه 18 آبان 98 آغاز به کار کرد
تور بازدید و آشنایی با هلدینگ فناپ و استارت آپ های مستقر در پارک علم و فناوری پردیس
متن کامل سخنرانی دکتر شهاب اسفندیاری درابتدای ششمین نشست برنامه تبادل علم و فناوری(استپ)