تاریخ خبر:‌یکشنبه ۳ شهریور ۱۳۹۸ - بازدید:‌۴۰۹
محمدحسین مهدویان موضوع قسمت جدید برنامه نمای نو

محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم ماجرای نیمروز موضوع قسمت جدید برنامه نمای نو دانشگاه صداوسیما است.

محمدحسین مهدویان کارگردان جوان، اهل بابل و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد تهیه کنندگی از دانشگاه صداوسیما است. او برای کارگردانی دو فیلم سینمایی "ایستاده در غبار" و "ماجرای نیمروز" سیمرغ بلورین جشنواره فجر را از آن خود کرد. این هفته در برنامه نمای نو شبکه نمایش، به بررسی آثار محمدحسین مهدویان کارگردان جوان کشورمان پرداخته است. این برنامه را می توانید از طریق لینک زیر مشاهده کنید.

برنامه نمای نو پنج شنبه‌ها ساعت ۲۲:۳۰ از شبکه نمایش پخش می‌شود.این‌ برنامه‌ به بررسی آثار فارغ التحصیلان برجسته دانشگاه صداوسیما می‌پردازد و با حمایت مدیریت تولید دانشجویی دانشگاه صداوسیما و توسط دانشجویان تولید شده است.

نحوه ﭘﺬﯾﺮش و مراجعه معرفی شدگان کد 23 رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن سراسری سال 1398 جهت انجام مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)
با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.