تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۷۳۴
انتصاب جدید در دانشگاه

دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.

همکاری و تعامل سازنده با مدیران دانشگاه و اداره کل منابع انسانی، افزایش دانش و مهارت کارکنان، گسترش فرهنگ تکریم ارباب رجوع و تعالی اخلاق حرفه ای بخشی از انتظارات رییس محترم دانشگاه از مدیر جدید امور اداری است.همچنین در این حکم از زحمات جناب آقای مشکات تبرائیان در مدت تصدی این پست تقدیر و تشکر به عمل آمد.

آشنایی با یک کسب و کار متفاوت و نوین در حوزه فناوری اطلاعات
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)