تاریخ خبر:‌دوشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۸۹۷۴
.
اطلاعیه مهم

قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1398

فایل pdf اطلاعیه نحوه ﭘﺬﯾﺮش و مراجعه معرفی شدگان ﭼﻨﺪ ﺑﺮاﺑﺮ ﻇﺮﻓﯿﺖ رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما درآزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1398 جهت انجام مصاحبه حضوری (تخصصی و صلاحیت عمومی) را از اینجا دانلود کنید.
دانلود فایل pdf و word فرم پرسشنامه مصاحبه تخصصی رشته‌های مهندسی صدا و مهندسی برق- مخابرات سیستم
دانلود فایل pdf و word فرم پرسشنامه مصاحبه تخصصی رشته‌های مدیریت رسانه و روزنامه نگاری رادیو و تلویزیون
دانلود فایل pdf و word فرم پرسشنامه مصاحبه تخصصی رشته تهیه‌کنندگی (نمایشی، مستند و آموزشی)
دانلود فایل pdf و word فرم پرسشنامه مصاحبه تخصصی رشته رادیو (نویسندگی و تهیه کنندگی)
دانلود فایل pdf و word فرم مشخصات بررسی صلاحیت عمومی داوطلبان

مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی  تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمو...
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)