تاریخ خبر:‌شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۷۳۲
مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار نمود
برگزاری دوره آموزش آزاد گویندگی و فن بیان

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این دوره که از سوی مدیریت آموزش های آزاد دانشگاه و با همکاری دانشکده تولید رادیو و تلویزیون از اسفندماه سال گذشته شروع شده تا پایان خردادماه جاری ادامه خواهد داشت.
برگزاری کلاس تمرین عملی در محیط دانشگاه صدا و سیما یکی از نقاط قوت این دوره‌هاست و بر همین اساس روز یکشنبه 98/3/12 جمعی از دانشپذیران این دوره به کمک واحد سیار گزارش تهیه کرده و در ادامه در استودیوهای صدا و تولید تلویزیون حضور یافتند.
بنا به گفته مسئولان اجرایی، در این دوره 9 سرفصل از جمله شناخت رسانه، آشنایی با مبانی صوت، آشنایی با دوربین و مبانی تصویر، فن بیان و زبان بدن، مبانی گویندگی و سبک های اجرا، آشنایی با سبک های ادبی، اصول مصاحبه، میزگرد و تاک شو و نیز آشنایی با موسیقی و کاربرد آن به دانشپذیران ارائه شده و اساتیدی چون دکتر شهرستانی، استاد سدیفی، ناصر خیرخواه، مهدی آقابیگی، فرشاد آذرنیا، دکتر کاظم نظری، احمد سجادی صدر و سرکار خانم دکتر همراز در این دوره مشغول به تدریس بوده اند.
لازم به ذکر است در پایان دوره پس از برگزاری آزمون‌های تئوری و عملی به شرکت کنندگان گواهی رسمی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعطاء خواهد شد.

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.