تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۰۴۳
دکتر اسفندیاری در مراسم گرامیداشت هفته معلم:
مسیر پژوهش در دانشگاه هموارتر شده است

دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شده است.

دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش از مهمترین آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر از گذشته است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر اسفندیاری با اشاره به جایگاه والای استادان گفت: استادان عزیز مایه فخر و مباهات دانشگاه هستند و بر خود فرض می دانم از زحمات تک تک اساتید تشکر و قدردانی کنم.همچنین تشکر ویژه ای باید از استادان پیشکسوت داشته باشم که ارتباط خود را با دانشگاه حفظ نموده و کماکان دانشجویان از وجودشان بهره می‌برند.
رییس دانشگاه صدا و سیما در ادامه افزود: البته بنده بایستی ارتباط بیشتری با اعضای هیئت علمی در قالب شرکت در جلسات گروه‌های علمی و دانشکده‌ها داشته باشم که متاسفانه این مهم به دلیل چالش های بیرونی که سال گذشته با وزارت علوم داشتیم وقت زیادی از ما گرفت و نتوانستیم خدمت عزیران باشیم.اما الحمدالله مسئله ابقای دانشگاه و ادامه فعالیت قانونی آن حل و فصل شد و در حال حاضر روابط بسیار خوبی با مجموعه مدیران ارشد وزارت علوم داریم.
اسفندیاری با اشاره به رایزنی‌های متعدد با مدیران سازمان جهت رفع مشکلات اشاره نموده و گفت: با تعامل انجام گرفته توانستیم بودجه دانشگاه را تا حد مقبولی افزایش داده و در اسفندماه تمام حق التدریس ها را پرداخت کنیم.همچنین مشکلاتی در خصوص روند جذب فارغ التحصیلان داشتیم که آن هم در مسیر مطلوبی قرار گرفته و درکنار آن موضوع تولیدات دانشجویی بود که با دستور مستقیم ریاست محترم سازمان افزایش چشمگیری یافت.
وی در ادامه افزود: مسئله بسیار مهم و حیاتی ما در سال جاری انجام پژوهش های کاربردی و مسئله محور است که تاکید هیئت امنا را هم در پی داشته و سازمان در سال پیش رو بودجه قابل توجهی برای این حوزه از فعالیت های دانشگاه در نظر گرفته است. به عنوان نمونه حوزه فضای مجازی، شبکه‌های اجتماعی و فضای تحولی رسانه‌های جدید و نیز پژوهش های مبتنی بر راه اندازی رشته‌های جدید از این قبیل طرح ها می تواند باشد.
در ادامه این مراسم دکتر زارعیان معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن تبریک هفته معلم به ارائه گزارشی از تحولات کیفی در حوزه آموزش دانشگاه داده و با اشاره به روش مند بودن فرآیند انتخاب استاد نمونه در سال 98 اذعان داشت: شاخص های مورد توجه در تدوین شیوه نامه اخیر که در انتخاب استادان نمونه سال 1398 دانشگاه ملاک عمل قرار گرفت عبارتند از: میزان انجام حداقل موظفی برای دو نیمسال منتهی به روز معلم، تعداد و تنوع دروس ارائه شده در مقاطع مختلف،تعداد راهنمایی، مشاوره و داوری پایان نامه کارشناسی ارشد و پروژه تخصصی کارشناسی، میانگین نمره ارزشیابی دروس توسط دانشجویان، نمره ارزشیابی استاد توسط مدیرگروه با نظرخواهی از همکاران و مدیر آموزش دانشکده، نمره ارزشیابی استاد توسط رئیس دانشکده با نظرخواهی از معاون دانشکده و نهایتاً نمره میانگین ارزشیابی معاون آموزشی دانشگاه و مدیریت دانشکده از حضور مستمر و مفید و رعایت ضوابط، انضباط و تقویم آموزشی استاد. براساس شاخص های مذکور، 4 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه که بالاترین امتیاز را کسب نمودند به عنوان استادان نمونه دانشگاه انتخاب و در مراسم امروز از ایشان تقدیر به عمل خواهد آمد.
در پایان این مراسم از آقایان دکتر اخگری، دکتر مهدیان، دکتر رزمجو و دکتر امیرکاوه چهار نفر از استادان برتر دانشکده‌های تولید رادیو و تلویزیون، فنی و مهندسی رسانه، ارتباطات و رسانه، دین و رسانه قم به عنوان استاد نمونه تجلیل به عمل آمد.

همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.
استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.