تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۵۵۱
به همت مدیریت همکاری های علمی و امور بین الملل
انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان رسانه ای اوج

روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما پیش از انعقاد این تفاهم نامه، جلسات مشترکی بین این دو مرکز برگزار شد و مدیران دو مجموعه به نقاط اشتراک خوبی جهت همکاری دانشگاه و سازمان اوج رسیدند.
بر اساس این تفاهم نامه مواردی چون برگزاری کارگاه‌های آموزشی، انجام پژوهش های کاربردی فرهنگی و رسانه ای، برگزاری جشنواره‌ها و همایش های ملی و بین المللی در دستور کار مشترک قرار خواهد گرفت تا فصلی باشد برای تقویت روزافزون جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و کشف استعدادهای جوان فرهنگی و رسانه ای.

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.