تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۶۱۴
به همت مدیریت همکاری های علمی و امور بین الملل
انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان رسانه ای اوج

روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما پیش از انعقاد این تفاهم نامه، جلسات مشترکی بین این دو مرکز برگزار شد و مدیران دو مجموعه به نقاط اشتراک خوبی جهت همکاری دانشگاه و سازمان اوج رسیدند.
بر اساس این تفاهم نامه مواردی چون برگزاری کارگاه‌های آموزشی، انجام پژوهش های کاربردی فرهنگی و رسانه ای، برگزاری جشنواره‌ها و همایش های ملی و بین المللی در دستور کار مشترک قرار خواهد گرفت تا فصلی باشد برای تقویت روزافزون جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و کشف استعدادهای جوان فرهنگی و رسانه ای.

با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.
دومین جلسه کمیته ارتباطات علم «جایزه بین المللی مصطفی» با حضور دکتر اسفندیاری، مدیران دانشگاه و نمایندگان سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد.