تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۲۷۲
به همت مدیریت همکاری های علمی و امور بین الملل
انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان رسانه ای اوج

روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما پیش از انعقاد این تفاهم نامه، جلسات مشترکی بین این دو مرکز برگزار شد و مدیران دو مجموعه به نقاط اشتراک خوبی جهت همکاری دانشگاه و سازمان اوج رسیدند.
بر اساس این تفاهم نامه مواردی چون برگزاری کارگاه‌های آموزشی، انجام پژوهش های کاربردی فرهنگی و رسانه ای، برگزاری جشنواره‌ها و همایش های ملی و بین المللی در دستور کار مشترک قرار خواهد گرفت تا فصلی باشد برای تقویت روزافزون جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و کشف استعدادهای جوان فرهنگی و رسانه ای.

همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.
استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.