تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۹۶۸
دبیر کل مجمع تقریب در مراسم اختتامیه سیزدهمین همایش حکمت مطهر:
ساده سازی تبیینی و استدلالی مفاهیم فلسفی ابتکار شهید مطهری بود

آیت الله اراکی دبیر کل مجمع تقریب در مراسم اختتامیه سیزدهمین همایش حکمت مطهر گفت: هرچه در راستای تبیین اندیشه‌های شهید مطهری و بزرگداشت ایشان انجام دهیم، نمیتوانیم حق ایشان را ادا کنیم.

وی در ادامه به ذکر خاطره ای از شهید مطهری پیرامون اهمیت نقش صدا و سیما پرداخت و گفت: استاد مطهری نقش بنیادینی در تبیین اندیشه اسلامی‌که پاسخگوی انسان معاصر باشد، داشت.

آیت الله اراکی افزود: این شهید بزرگوار تفکر فلسفی را وارد عرصه اجتماع کرد و کلاس درس ایشان، کلاس حل عقده‌های فکری بود؛ یکی از ابتکارات مهم استاد در عرصه فلسفه، بازپردازی مفاهیم فلسفی بود و اولین کسی بود که در این مسیر گام برداشت.

وی تصریح کرد: از دیگر ابتکارات شهید مطهری ساده سازی تبیینی و استدلالی مفاهیم فلسفی بود، ایشان‌در حوزه جهان بینی به مفاهیم جدیدی دست یافته بود.

آیت الله اراکی خاطر نشان کرد:از دیگر کارهای مهم شهید مطهری کارآمد سازی مفاهیم بود، جهان بینی ایشان می تواند مبنا و اساس علم رفتارشناسی قرار گیرد؛ استاد مطهری نقش اساسی در روند تفکر اسلامی و دینی داشت.

وی افزود: مرحوم شهید صدر با اینکه خود بسیار نوآور بود، در بسیاری از مباحث فلسفی از شهید مطهری تاثیر پذیرفت.

آیت الله اراکی در پایان با اشاره به اندیشه‌های مهم و گسترده شهید مطهری و امام راحل، ابراز امیدواری کرد، اندیشه‌های این دو بزرگوار بیش از پیش در دانشگاههای ایران و دنیا تبیین شده و مورد توجه قرار گیرد.

همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.
استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.