تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۸۱۹
معاون فرهنگی قوه قضاییه در سیزدهمین همایش حکمت مطهر:
تمامی آثار شهید مطهری اسلامی و قابل استفاده است

حجت الاسلام دکتر صادقی در سیزدهمین همایش حکمت مطهر با بیان اینکه شهید مطهری معصوم نیست اما در بین غیر معصومان چهره برتری است، تصریح کرد: تمام آثار شهید مطهری اسلامی و ثابل استقاده بوده چرا که برگرفته از قران است.

حجت‌الاسلام صادقی معاون فرهنگی و اجتماعی قوه قضائیه در ادامه این همایش اظهار داشت:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شهید مطهری در کتاب انسان کامل، می‌فرمایند؛ انسان کامل فردی است که در تمام ابعاد وجودی رشد کند و جامعه کامل نیز همین‌گونه است که ایشان مثال این مهم را امیرالمومنین(ع) و پیامبر(ص) می‌نامد.

وی با بیان این‌که شهید مطهری از تمام یک‌سونگر‌ی‌ها تبری می‌جوید، افزود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌: ایشان ایمان را تنها راه مطرح می‌کند و با ایراد گرفتن از فلاسفه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌گوید؛ ایمان مقوله‌های جمع‌شده اندیشه‌ای است.

صادقی اضافه کرد: شهید مطهری عمر خود را در فلسفه صرف کرد اما شیفته آن نشد تا عیوب را ببیند و در تمام‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ منازعات در این عرصه میانه‌رو و بدون تعصب بود و این ارزش‌هایی است که باید در وجود ایشان تقلید کنیم.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ارزش‌هایی مانند آزادگی و درد دین داشتن در وجود شهید مطهری را باید پاس بداریم و در مسیر آن حرکت کنیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی قوه قضائیه با بیان این‌که برای یافتن جایگزین شهید مطهری باید به مقام معظم رهبری مراجعه کنیم، افزود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌: اندیشه‌های رهبری در همان مسیر امام خمینی(ره) و شهید مطهری قرار دارد.

وی گفت: مقام معظم رهبری در بند دوم بیانیه گام دوم انقلاب به موضوع اخلاق و معنویت پرداخته‌اند و به ایمان و اعتقاد در بعد معنویت و به جهات اخلاق فردی و اجتماعی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌در بعد اخلاق ‌اشاره کرده‌اند. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

صادقی ادامه داد: شاخصه‌های انسان کامل مطرح‌شده شهید مطهری باید امروز مورد بررسی و به‌روزرسانی قرار بگیرد، البته برخی از آن شاخصه‌ها ازلی و ابدی است اما برخی شاخصه‌ها متناسب با شرایط روز تغییر می‌کند که یک نمونه کامل و جامع آن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌در بیانیه گام دوم انقلاب‌ مطرح شده است.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

معاون فرهنگی و اجتماعی قوه قضائیه تصریح کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب می‌فرمایند؛ «شعور معنوی و وجدان اخلاقی در جامعه هرچه بیشتر رشد کند برکات بیشتری به بار می‌آورد؛ این، بی‌گمان محتاج جهاد و تلاش است و این تلاش و جهاد، بدون همراهی حکومتها توفیق چندانی نخواهد یافت. اخلاق و معنویّت، البتّه با دستور و فرمان به دست نمی‌آید، پس حکومتها نمیتوانند آن را با قدرت قاهره ایجاد کنند، امّا اوّلاً خود باید منش و رفتار اخلاقی و معنوی داشته باشند، و ثانیاً زمینه‌ را برای رواج آن در جامعه فراهم کنند و به نهادهای اجتماعی دراین‌باره میدان دهند و کمک برسانند؛ با کانونهای ضدّ معنویّت و اخلاق، به شیوه‌ی معقول بستیزند و خلاصه اجازه ندهند که جهنّمی‌ها مردم را با زور و فریب، جهنّمی‌کنند.

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
جمعی از مدیران و دست اندرکاران کانون مدارس اسلامی تهران به منظور تعامل در زمینه جذب دانشجو از دانشگاه بازدید کردند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر یاراحمدی رییس دانشکده بهداشت و جمعی از معاونان و اعضای هیئت علمی این دانشکده دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند.
 اداره کل آموزش سازمان با همکاری دانشگاه صدا و سیما دوره کارگاهی طراحی خلاقانه جدول پخش ویژه مدیران تامین و پخش مراکز استانها را در مرکز کرمان برگزار کرد.