تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۳۰۶
مسول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور در سیزدهمین همایش حکمت مطهر:
بیانات استاد مطهری راه گشای گام دوم انقلاب

حجت الاسلام دکتر رستمی در سیزدهمین همایش حکمت مطهر که در دانشگاه صداوسیما برگزار شد،گفت: استاد شهید مطهری از دانشمندانی بودند که ننشستند، بلکه حرکت کردند هم در جهاد علمی و هم در جهاد معنویت که نمونه ان حضور در تمامی صحنه‌های انقلاب به خصوص شورای انقلاب بود.

وی با بیان اینکه شهید استاد مطهری در دو جهاد علمی سلبی و ایجابی بسیار فعال بودند، تاکید کرد: نمونه‌های این کاراها و اقدامات را می توان مبارزه با هرگونه مارکسیستی و ناسیانولویست کور نام برد.
وی با بیان اینکه به گفته امام راحل تمامی اثار شهید مطهری اسلامی و قابل استفاده است، یاداور شد: محرومیت جدی این شهید بعد از شهادت مظلومانه حوزه معرفت و نظام اسلامی اتفاق افتاد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها وجه دیگر برگزاری این همایش را بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: استفاده از بیانات شهید مطهری می تواند برای پیش برد این گام بسیار موثر باشد.
وی با بیان اینکه گام دوم یکی از نقاط اوج رهبری است، تصریح کرد: دانشگاهیان به این گام مهم توجه کنند و از آن به عنوان یک مطالبه جدی نام ببرند.

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.