تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۶۷۷
مسول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور در سیزدهمین همایش حکمت مطهر:
بیانات استاد مطهری راه گشای گام دوم انقلاب

حجت الاسلام دکتر رستمی در سیزدهمین همایش حکمت مطهر که در دانشگاه صداوسیما برگزار شد،گفت: استاد شهید مطهری از دانشمندانی بودند که ننشستند، بلکه حرکت کردند هم در جهاد علمی و هم در جهاد معنویت که نمونه ان حضور در تمامی صحنه‌های انقلاب به خصوص شورای انقلاب بود.

وی با بیان اینکه شهید استاد مطهری در دو جهاد علمی سلبی و ایجابی بسیار فعال بودند، تاکید کرد: نمونه‌های این کاراها و اقدامات را می توان مبارزه با هرگونه مارکسیستی و ناسیانولویست کور نام برد.
وی با بیان اینکه به گفته امام راحل تمامی اثار شهید مطهری اسلامی و قابل استفاده است، یاداور شد: محرومیت جدی این شهید بعد از شهادت مظلومانه حوزه معرفت و نظام اسلامی اتفاق افتاد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها وجه دیگر برگزاری این همایش را بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: استفاده از بیانات شهید مطهری می تواند برای پیش برد این گام بسیار موثر باشد.
وی با بیان اینکه گام دوم یکی از نقاط اوج رهبری است، تصریح کرد: دانشگاهیان به این گام مهم توجه کنند و از آن به عنوان یک مطالبه جدی نام ببرند.

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
جمعی از مدیران و دست اندرکاران کانون مدارس اسلامی تهران به منظور تعامل در زمینه جذب دانشجو از دانشگاه بازدید کردند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر یاراحمدی رییس دانشکده بهداشت و جمعی از معاونان و اعضای هیئت علمی این دانشکده دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند.
 اداره کل آموزش سازمان با همکاری دانشگاه صدا و سیما دوره کارگاهی طراحی خلاقانه جدول پخش ویژه مدیران تامین و پخش مراکز استانها را در مرکز کرمان برگزار کرد.