تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۶۱۴
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در سیزدهمین همایش حکمت مطهر:
زنده نگه داشتن فکر و راه و اندیشه شهید مطهری نباید فراموش شود

دکتر علی مطهری دز سیزدهمین همایش حکمت مطهر که در دانشگاه صداوسیما برگزار شد، افزود: توجه به شهید مطهری و زنده نگه داشتن فکر و راه و اندیشه ایشان باشد نه اینکه فقط به یاد کردن یک فرد ختم شود.

وی علت توجه‌های مکرر امام(ره) در زمان شهادت شهید مطهری و صادر کردن پیامی‌به این منظور برای وجود همین مسایل نام برد و اظهار کرد: امام (ره) بعد از شهادت استاد مطهری در مدرسه فیضیه قم حضور پیدا کردند و اشک ریختند و سالهای بعد به بهانه‌های مختلف در این مورد صحبت کردند.
وی با بیان اینکه امام (ره) توجه داشتند که فکر و راه شهید مطهری ادامه پیدا کند، تصریح کرد: مقام معظم رهبری نیز بر همین مسئله تاکید دارند که باید اندیشه و فکر ان شهید همام بیش از پیش ادامه پیدا کند.
مطهری به صحبت های مقام معظم رهبری پیرامون شهید مطهری اشاره داشت و تاکید کرد: رهبری توجه می‌کنند که آثار شهید مطهری با دسیسه‌های دشمنان انقلاب اسلامی نابود شود چرا که تلاش ایشان حفظ و نگهداری اسلام بود.
وی گفت:هدف استاد مطهری انقلاب نبود بلکه اسلام بود چرا که این راه در افکار و اندیشه‌های برخی از روحانیون زمان انقلاب متفاوت بود و فقط تنها به دنبال نابودی شاه بودند و میگفتند بعد از آن با گروه‌های مجاهدین خلق به توافق خواهیم رسید.

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
جمعی از مدیران و دست اندرکاران کانون مدارس اسلامی تهران به منظور تعامل در زمینه جذب دانشجو از دانشگاه بازدید کردند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر یاراحمدی رییس دانشکده بهداشت و جمعی از معاونان و اعضای هیئت علمی این دانشکده دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند.
 اداره کل آموزش سازمان با همکاری دانشگاه صدا و سیما دوره کارگاهی طراحی خلاقانه جدول پخش ویژه مدیران تامین و پخش مراکز استانها را در مرکز کرمان برگزار کرد.