تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۹۱
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در سیزدهمین همایش حکمت مطهر:
زنده نگه داشتن فکر و راه و اندیشه شهید مطهری نباید فراموش شود

دکتر علی مطهری دز سیزدهمین همایش حکمت مطهر که در دانشگاه صداوسیما برگزار شد، افزود: توجه به شهید مطهری و زنده نگه داشتن فکر و راه و اندیشه ایشان باشد نه اینکه فقط به یاد کردن یک فرد ختم شود.

وی علت توجه‌های مکرر امام(ره) در زمان شهادت شهید مطهری و صادر کردن پیامی‌به این منظور برای وجود همین مسایل نام برد و اظهار کرد: امام (ره) بعد از شهادت استاد مطهری در مدرسه فیضیه قم حضور پیدا کردند و اشک ریختند و سالهای بعد به بهانه‌های مختلف در این مورد صحبت کردند.
وی با بیان اینکه امام (ره) توجه داشتند که فکر و راه شهید مطهری ادامه پیدا کند، تصریح کرد: مقام معظم رهبری نیز بر همین مسئله تاکید دارند که باید اندیشه و فکر ان شهید همام بیش از پیش ادامه پیدا کند.
مطهری به صحبت های مقام معظم رهبری پیرامون شهید مطهری اشاره داشت و تاکید کرد: رهبری توجه می‌کنند که آثار شهید مطهری با دسیسه‌های دشمنان انقلاب اسلامی نابود شود چرا که تلاش ایشان حفظ و نگهداری اسلام بود.
وی گفت:هدف استاد مطهری انقلاب نبود بلکه اسلام بود چرا که این راه در افکار و اندیشه‌های برخی از روحانیون زمان انقلاب متفاوت بود و فقط تنها به دنبال نابودی شاه بودند و میگفتند بعد از آن با گروه‌های مجاهدین خلق به توافق خواهیم رسید.

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.