تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۵۴۸
رئیس دانشگاه صداوسیما در سیزدهمین همایش حکمت مطهر:
مطهری شهید راه مرزبندی با اندیشه رقیب است

رئیس دانشگاه صداوسیما با بیان اینکه همایش حکمت مطهر متفاوت از سالهای گذشته در حال برگزاری است، گفت:بیانات شهید مطهری راه گشای گام دوم انقلاب است.

دکتر شهاب اسفندیاری در سیزدهمبن همایش حکمت مطهر که در دانشگاه صداوسیما در حال برگزاری است، با اشاره به اینکه از ماه‌های گذشته برای هر چه باشکوه تر برگزار کردن این همایش برنامه ریزی شده بود، افزود: امسال این همایش به دو  مناسبت صدمین سال تولد استاد مطهری و چهلمین سالگرد شهادت استاد مطهری است متفاوت تر از سالهای گذشته است و برنامه‌های متفاوتی دیده شده است.
وی اظهار کرد:دانشگاه صداوسیما برنامه‌های مختلفی برای تبیین هر چه بهتر اثار شهید مطهری برخی از فعالیت های هنری، فیلم، عکس را به این حوزه اختصاص داده است تا بعد از صد سال این اندیشه‌ها زنده نگه داشته شود.
وی با اشاره به ابلاغ بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری افزود: فرصت مغتنمی است که از اندیشه‌های شهید مطهری در راستای تحقق اهداف این بیانیه بهره ببریم زیرا بسیاری از مفاد این بیانیه در اندیشه‌های مطهری متجلی است به طور مثال تأکید مقام معظم رهبری در مطلع این بیانیه بر مرزبندی با اندیشه رقیب و دیگران از رویه‌های شهید مطهری است که حتی می‌توان گفت شهید این راه است.

رئیس دانشگاه صدا و سیما با اشاره به توفیقات بسیار انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف اظهار داشت: انقلاب در زمینه‌های متعددی موفقیت‌های بسیاری کسب کرده است، اما در عمل در عرصه‌های عدالت و آزادی موفقیت لازم محقق نشده است، به همین منظور بیانیه گام دوم انقلاب در تأکید به آینده مطرح می‌شود که در آن مقام معظم رهبری انقلاب را موجودی زنده معرفی می‌کند که در راستای وصف مشکلات خود گام برمی‌دارد.

وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: فروردین سال ۵۸ شهید مطهری سخنرانی‌ای انجام می‌دهد که در آن بر علم و آزادی تأکید می‌کند و می‌فرمایند پیروزی انقلاب با تأکید بر علم محقق شد و رکن دیگر آن عدالت بود و می‌فرماید، بعد از پیروزی انقلاب وارد نخست‌وزیری شدم و دیدم عده‌ای جوان می‌گویند که سران رژیم گذشته حتی لیاقت گلوله خوردن هم ندارند و باید آنها را در دریا انداخت که به آنان گفتم، روش برخورد امام علی(ع) با ابن‌ملجم الگوی ما در این زمینه است و این تذکر ایشان در باب رعایت عدالت بسیار آموزنده است.

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
جمعی از مدیران و دست اندرکاران کانون مدارس اسلامی تهران به منظور تعامل در زمینه جذب دانشجو از دانشگاه بازدید کردند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر یاراحمدی رییس دانشکده بهداشت و جمعی از معاونان و اعضای هیئت علمی این دانشکده دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند.
 اداره کل آموزش سازمان با همکاری دانشگاه صدا و سیما دوره کارگاهی طراحی خلاقانه جدول پخش ویژه مدیران تامین و پخش مراکز استانها را در مرکز کرمان برگزار کرد.