تاریخ خبر:‌یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۷۷۷
افتخار آفرینی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه درچهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو
طنین دانشگاه در اجلاس جهانی رادیو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا دوم تا چهارم اردیبهشت ماه برگزار شد و طی آن جمعی از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صدا و سیما حائز رتبه‌های برتر شدند.

در این دو رویداد مهم جهانی، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه با ارائه آثار پژوهشی و نیز برنامه‌های تولیدی رادیویی، جوایزی را به نام خود ثبت نمودند. این موفقیت مهم و ستودنی را به خانواده بزرگ دانشگاه صدا و سیما، استادان و دانشجویان دانشکده تولید رادیو و تلویزیون تبریک می‌گوییم.
- برندگان بخش برنامه سازی جشنواره بین المللی رادیو:

مجید یوسفی رامندی: رتبه دوم برنامه سازی خلاق
مونا شکری: رتبه اول برنامه سازی در فضای مجازی

- مقالات و سخنرانی‌های تقدیر شده در اجلاس جهانی صدا:
زهرا بلدی فروشانی
آیت نتاج
رقیه آقازاده
سهیلا ایزدی
شمیم فرمانی
غزاله یراقی
سهیلا باقری
مجید محمدی سکندهی
احمد سهی
پریا جمالیان
شریفه‌هاتفی

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حکمی دکتر محمدحسین ساعی عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما را به ریاست دانشگاه سوره منصوب نمودند.
محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم ماجرای نیمروز موضوع قسمت جدید برنامه نمای نو دانشگاه صداوسیما است.
آثار دانشجویان خانم محبوبه علی آقایی و محمدحسین آزادی به مرحله نهایی جشنواره نشریات دانشگاه‌های سراسر کشور راه یافت.
خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.