تاریخ خبر:‌یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۵۰۷
افتخار آفرینی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه درچهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو
طنین دانشگاه در اجلاس جهانی رادیو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا دوم تا چهارم اردیبهشت ماه برگزار شد و طی آن جمعی از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صدا و سیما حائز رتبه‌های برتر شدند.

در این دو رویداد مهم جهانی، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه با ارائه آثار پژوهشی و نیز برنامه‌های تولیدی رادیویی، جوایزی را به نام خود ثبت نمودند. این موفقیت مهم و ستودنی را به خانواده بزرگ دانشگاه صدا و سیما، استادان و دانشجویان دانشکده تولید رادیو و تلویزیون تبریک می‌گوییم.
- برندگان بخش برنامه سازی جشنواره بین المللی رادیو:

مجید یوسفی رامندی: رتبه دوم برنامه سازی خلاق
مونا شکری: رتبه اول برنامه سازی در فضای مجازی

- مقالات و سخنرانی‌های تقدیر شده در اجلاس جهانی صدا:
زهرا بلدی فروشانی
آیت نتاج
رقیه آقازاده
سهیلا ایزدی
شمیم فرمانی
غزاله یراقی
سهیلا باقری
مجید محمدی سکندهی
احمد سهی
پریا جمالیان
شریفه‌هاتفی

نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.