تاریخ خبر:‌یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۸۳۴
با حضور اساتید برجسته حوزه و دانشگاه برگزار خواهد شد
سیزدهمین همایش حکمت مطهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما سیزدهمین همایش حکمت مطهر با محوریت بررسی ابعاد اندیشه‌های استاد شهید مرتضی مطهری روز سه شنبه 10 اردیبهشت 1398 همزمان با گرامیداشت یکصدمین سال ولادت و چهلمین سال شهادت آن شهید برگزار خواهد شد.

در این همایش استید و شخصیت هایی چون: دکتر ابراهیم دینانی استاد دانشگاه، آیت الله اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، دکتر علی مطهری نایب رییس مجلس شورای اسلامی، دکتر سعید جلیلی نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی، دکتر صادقی معاون فرهنگی قوه قضائیه، حجت الاسلام و المسلمین قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و دکتر علی موسوی گرمارودی شاعر و استاد دانشگاه به ایراد سخن خواهند پرداخت.

این مراسم از ساعت 9  تا 17 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حکمی دکتر محمدحسین ساعی عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما را به ریاست دانشگاه سوره منصوب نمودند.
محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم ماجرای نیمروز موضوع قسمت جدید برنامه نمای نو دانشگاه صداوسیما است.
آثار دانشجویان خانم محبوبه علی آقایی و محمدحسین آزادی به مرحله نهایی جشنواره نشریات دانشگاه‌های سراسر کشور راه یافت.
خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.