تاریخ خبر:‌شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۶۳۲
آیین نکوداشت احمدرضا معتمدی به همراه اکران، تحلیل و نقد فیلم
تماشای «سوء تفاهم»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما آیین نکوداشت احمدرضا معتمدی کارگردان سینما به همراه اکران، تحلیل و نقد «سوءتفاهم» جدیدترین ساخته سینمایی وی ساعت ۱۴ روز دوشنبه، نهم اردیبهشت ماه در محل آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار می‌شود.

در این مراسم پس از پخش و تحلیل این اثر سینمایی، آیین قدردانی و پاسداشت مقام علمی و سابقه حرفه‌ای احمدرضا معتمدی با حضور استادان علوم اجتماعی و صاحبنظران عرصه سینما با همکاری سازمان هنری رسانه‌ای اوج برگزار می‌شود.

سخنران ویژه این مراسم غلامحسین ابراهیمی دینانی است. همچنین شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه صدا وسیما، سیدمهدی ناظمی قره باغ، پژوهشگر حوزه فلسفه و سینما و احسان محمدحسنی رییس سازمان هنری رسانه ای اوج به نقد و تحلیل فیلم سینمایی «سوءتفاهم» می‌پردازند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حکمی دکتر محمدحسین ساعی عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما را به ریاست دانشگاه سوره منصوب نمودند.
محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم ماجرای نیمروز موضوع قسمت جدید برنامه نمای نو دانشگاه صداوسیما است.
آثار دانشجویان خانم محبوبه علی آقایی و محمدحسین آزادی به مرحله نهایی جشنواره نشریات دانشگاه‌های سراسر کشور راه یافت.
خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.