تاریخ خبر:‌شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۷۳۰
آیین نکوداشت احمدرضا معتمدی به همراه اکران، تحلیل و نقد فیلم
تماشای «سوء تفاهم»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما آیین نکوداشت احمدرضا معتمدی کارگردان سینما به همراه اکران، تحلیل و نقد «سوءتفاهم» جدیدترین ساخته سینمایی وی ساعت ۱۴ روز دوشنبه، نهم اردیبهشت ماه در محل آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار می‌شود.

در این مراسم پس از پخش و تحلیل این اثر سینمایی، آیین قدردانی و پاسداشت مقام علمی و سابقه حرفه‌ای احمدرضا معتمدی با حضور استادان علوم اجتماعی و صاحبنظران عرصه سینما با همکاری سازمان هنری رسانه‌ای اوج برگزار می‌شود.

سخنران ویژه این مراسم غلامحسین ابراهیمی دینانی است. همچنین شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه صدا وسیما، سیدمهدی ناظمی قره باغ، پژوهشگر حوزه فلسفه و سینما و احسان محمدحسنی رییس سازمان هنری رسانه ای اوج به نقد و تحلیل فیلم سینمایی «سوءتفاهم» می‌پردازند.

انعکاس گسترده ششمین برنامه بین المللی تبادل علم و فناوری در رسانه‌های سراسری
دکتر شهاب اسفندیاری در احکامی مدیران امور دانشجویی، فرهنگی، روابط عمومی و امور پژوهشی دانشگاه را انتصاب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(STEP) در کشورهای اسلامی از روز شنبه 18 آبان 98 آغاز به کار کرد
تور بازدید و آشنایی با هلدینگ فناپ و استارت آپ های مستقر در پارک علم و فناوری پردیس
متن کامل سخنرانی دکتر شهاب اسفندیاری درابتدای ششمین نشست برنامه تبادل علم و فناوری(استپ)