تاریخ خبر:‌شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۳۳۶
دانشگاه صدا و سیما نامزد پایان نامه برتر در حوزه دستاوردهای علمی‌کشور شد
افتخاری دیگر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما انتخاب یکی از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد دانشگاه صدا و سیما به عنوان نامزد پایان نامه برتر دانشگاهی کشور در دومین جشنواره ترویج علم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افتخار دیگری برای دانشگاه صدا و سیما آفرید.

این جشنواره که با هدف تشویق دانشگاهیان به ارتباط با جامعه از سوی مرکز تحقیقات سیاست علمی‌کشور در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود، پایان‌نامه با عنوان «بررسی موانع رسانه ای شدن دستاوردهای علمی‌کشور در اخبار صداوسیما» اثر آقای امیر بامه و به راهنمایی دکتر بنی‌هاشمی را به عنوان نامزد پایان نامه برتر انتخاب کرده است.

دومین جشنواره ترویج علم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز چهارشنبه 11 اردیبهشت ماه در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار و از منتخبین تجلیل خواهد شد.

نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.