تاریخ خبر:‌شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۵۱۷
دانشگاه صدا و سیما نامزد پایان نامه برتر در حوزه دستاوردهای علمی‌کشور شد
افتخاری دیگر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما انتخاب یکی از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد دانشگاه صدا و سیما به عنوان نامزد پایان نامه برتر دانشگاهی کشور در دومین جشنواره ترویج علم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افتخار دیگری برای دانشگاه صدا و سیما آفرید.

این جشنواره که با هدف تشویق دانشگاهیان به ارتباط با جامعه از سوی مرکز تحقیقات سیاست علمی‌کشور در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود، پایان‌نامه با عنوان «بررسی موانع رسانه ای شدن دستاوردهای علمی‌کشور در اخبار صداوسیما» اثر آقای امیر بامه و به راهنمایی دکتر بنی‌هاشمی را به عنوان نامزد پایان نامه برتر انتخاب کرده است.

دومین جشنواره ترویج علم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز چهارشنبه 11 اردیبهشت ماه در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار و از منتخبین تجلیل خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حکمی دکتر محمدحسین ساعی عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما را به ریاست دانشگاه سوره منصوب نمودند.
محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم ماجرای نیمروز موضوع قسمت جدید برنامه نمای نو دانشگاه صداوسیما است.
آثار دانشجویان خانم محبوبه علی آقایی و محمدحسین آزادی به مرحله نهایی جشنواره نشریات دانشگاه‌های سراسر کشور راه یافت.
خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.