تاریخ خبر:‌دوشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۷۴۶
از امروز در دانشگاه صدا و سیما
اکران فیلم های جشنواره جهانی فیلم فجر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما نشست ها و کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.

اکران فیلم های سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر از امروز دوشنبه مورخ دوم اردیبهشت تا چهارشنبه چهارم اردیبهشت در دو سانس در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما آغاز خواهد شد. اولین فیلم، مستندی است با عنوان«حقیقت: گمشده در دریا» نام دارد که به موضوع حمله رژیم صهیونیستی به کشتی حامل کمک های مردمی به مردم غزه پرداخته است.این مستند محصول مشترک کشورهای اردن و ترکیه است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حکمی دکتر محمدحسین ساعی عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما را به ریاست دانشگاه سوره منصوب نمودند.
محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم ماجرای نیمروز موضوع قسمت جدید برنامه نمای نو دانشگاه صداوسیما است.
آثار دانشجویان خانم محبوبه علی آقایی و محمدحسین آزادی به مرحله نهایی جشنواره نشریات دانشگاه‌های سراسر کشور راه یافت.
خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.