تاریخ خبر:‌دوشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۳۸۶
از امروز در دانشگاه صدا و سیما
اکران فیلم های جشنواره جهانی فیلم فجر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما نشست ها و کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.

اکران فیلم های سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر از امروز دوشنبه مورخ دوم اردیبهشت تا چهارشنبه چهارم اردیبهشت در دو سانس در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما آغاز خواهد شد. اولین فیلم، مستندی است با عنوان«حقیقت: گمشده در دریا» نام دارد که به موضوع حمله رژیم صهیونیستی به کشتی حامل کمک های مردمی به مردم غزه پرداخته است.این مستند محصول مشترک کشورهای اردن و ترکیه است.

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.