تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ - بازدید:‌۷۳۳
برای نخستین بار در حوزه علوم انسانی
تصویب برنامه کلی دروس رشته فلسفه رسانه دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در آخرین هفته اسفند ماه ۹۷ با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دانشکده‌های ارتباطات و دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما، برنامه کلی دروس رشته فلسفه رسانه مصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در آخرین هفته اسفند ماه ۹۷ با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دانشکده‌های ارتباطات و دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما برنامه کلی دروس رشته فلسفه رسانه مصوب شد.

تصویب رشته فلسفه رسانه حاصل تلاش جمعی از کارشناسان و مدیران دانشگاه صدا و سیماست که پس از مشاوره با اساتید رشته‌های ارتباطات و فلسفه و تدوین سرفصل های این رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ماه ها بحث و تبادل نظر در کمیسیون تخصصی وابسته به شورای تحول علوم انسانی به ریاست جناب آقای دکتر حداد عادل مورد تایید قرار گرفت.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.