تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ - بازدید:‌۷۵۱
موفقیتی دیگر در حوزه پژوهش دانشگاه
دومین نشریه علمی دانشگاه صدا و سیما از وزارت علوم گواهی اعتبار گرفت

نشریه علمی - ترویجی «مطالعات بینا رشته‌ای ارتباطات و رسانه» وابسته به دانشگاه صدا و سیما که دو شماره نخست آن برای تایید اعتبار به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال شده بود در آخرین جلسه کمیسیون بررسی نشریات موفق به دریافت گواهی اعتبار علمی - ترویجی شد.

نشریه علمی - ترویجی «مطالعات بینا رشته‌ای ارتباطات و رسانه» وابسته به دانشگاه صدا و سیما که دو شماره نخست آن برای تایید اعتبار به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال شده بود در آخرین جلسه کمیسیون بررسی نشریات در سال 1397 موفق به دریافت گواهی اعتبار علمی - ترویجی شد.

این نشریه که به مدیرمسئولی دکتر شهاب اسفندیاری و سردبیری دکتر احمد ضابطی جهرمی منتشر می‌شود، دومین نشریه دانشگاه صدا و سیما در سال ۱۳۹۷ است که از وزارت علوم گواهی اعتبار علمی دریافت می‌کند. پیش از این نشریه «رسانه‌های دیداری و شنیداری» نیز گواهی اعتبار علمی - پژوهشی دریافت کرده بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حکمی دکتر محمدحسین ساعی عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما را به ریاست دانشگاه سوره منصوب نمودند.
محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم ماجرای نیمروز موضوع قسمت جدید برنامه نمای نو دانشگاه صداوسیما است.
آثار دانشجویان خانم محبوبه علی آقایی و محمدحسین آزادی به مرحله نهایی جشنواره نشریات دانشگاه‌های سراسر کشور راه یافت.
خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.