تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۶۰
موفقیتی دیگر در حوزه پژوهش دانشگاه
دومین نشریه علمی دانشگاه صدا و سیما از وزارت علوم گواهی اعتبار گرفت

نشریه علمی - ترویجی «مطالعات بینا رشته‌ای ارتباطات و رسانه» وابسته به دانشگاه صدا و سیما که دو شماره نخست آن برای تایید اعتبار به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال شده بود در آخرین جلسه کمیسیون بررسی نشریات موفق به دریافت گواهی اعتبار علمی - ترویجی شد.

نشریه علمی - ترویجی «مطالعات بینا رشته‌ای ارتباطات و رسانه» وابسته به دانشگاه صدا و سیما که دو شماره نخست آن برای تایید اعتبار به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال شده بود در آخرین جلسه کمیسیون بررسی نشریات در سال 1397 موفق به دریافت گواهی اعتبار علمی - ترویجی شد.

این نشریه که به مدیرمسئولی دکتر شهاب اسفندیاری و سردبیری دکتر احمد ضابطی جهرمی منتشر می‌شود، دومین نشریه دانشگاه صدا و سیما در سال ۱۳۹۷ است که از وزارت علوم گواهی اعتبار علمی دریافت می‌کند. پیش از این نشریه «رسانه‌های دیداری و شنیداری» نیز گواهی اعتبار علمی - پژوهشی دریافت کرده بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از ستاد خبری سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، نشست «سیاست‌گذاری سینمایی در عصر جهانی شدن» از مجموعه نشست‌های د...
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما نشست ها و کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.
کتاب «دولت‌ها چگونه به سینما کمک می‌کنند» ترجمه گروهی از مترجمان و به کوشش شهاب اسفندیاری و فرزام امین صالحی در جشنواره جهانی فیلم فجر رونمایی می‌شود.
نشست تخصصی رسانه و بحران با محوریت بررسی عملکرد رسانه در حادثه سیل نوروز ۹۸ در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.