تاریخ خبر:‌سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۳۸۱
روابط عمومی دانشگاه
انتصاب در دانشگاه صدا و سیما

انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما ، با حکم رییس مرکز صیانت وحفاظت سازمان صدواسیما ، آقای وحید حکیمیان به عنوان سرپرست جدید مدیریت صیانت و حفاظت دانشگاه صداوسیما منصوب شدند.شایان ذکر است آقای عدنان ملکی نیز به عنوان سرپرست جدید صیانت و حفاظت امور استانها معرفی شدند و از تلاش های ارزنده ایشان در مدت تصدی مسوولیت در دانشگاه قدردانی گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از ستاد خبری سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، نشست «سیاست‌گذاری سینمایی در عصر جهانی شدن» از مجموعه نشست‌های د...
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما نشست ها و کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.
کتاب «دولت‌ها چگونه به سینما کمک می‌کنند» ترجمه گروهی از مترجمان و به کوشش شهاب اسفندیاری و فرزام امین صالحی در جشنواره جهانی فیلم فجر رونمایی می‌شود.
نشست تخصصی رسانه و بحران با محوریت بررسی عملکرد رسانه در حادثه سیل نوروز ۹۸ در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.