تاریخ خبر:‌سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۸۱۳
روابط عمومی دانشگاه
انتصاب در دانشگاه صدا و سیما

انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما ، با حکم رییس مرکز صیانت وحفاظت سازمان صدواسیما ، آقای وحید حکیمیان به عنوان سرپرست جدید مدیریت صیانت و حفاظت دانشگاه صداوسیما منصوب شدند.شایان ذکر است آقای عدنان ملکی نیز به عنوان سرپرست جدید صیانت و حفاظت امور استانها معرفی شدند و از تلاش های ارزنده ایشان در مدت تصدی مسوولیت در دانشگاه قدردانی گردید.

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
جمعی از مدیران و دست اندرکاران کانون مدارس اسلامی تهران به منظور تعامل در زمینه جذب دانشجو از دانشگاه بازدید کردند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر یاراحمدی رییس دانشکده بهداشت و جمعی از معاونان و اعضای هیئت علمی این دانشکده دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند.
 اداره کل آموزش سازمان با همکاری دانشگاه صدا و سیما دوره کارگاهی طراحی خلاقانه جدول پخش ویژه مدیران تامین و پخش مراکز استانها را در مرکز کرمان برگزار کرد.