تاریخ خبر:‌دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۳۱
با اینستاگرام دانشگاه صدا و سیما همراه شوید

همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه شامل تصاویر مربوط به پیام ها، رویدادهای علمی و پژوهشی و اخبار دانشگاه صدا و سیما، دانشکده‌های تولید رادیو و تلویزیون، فنی و مهندسی رسانه، هنرهای دیجیتال، ارتباطات و دانشکده دین و رسانه می‌شود.

با اینستاگرام دانشگاه صدا و سیما به آدرس IRIBuniversity@ همراه شوید.

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.