تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۸۷۷
« موج نو » نخستین نشریه تخصصی دانشکده تولید

نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، نشریه دیجیتالی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون با همکاری اساتید و دانشجویان، تهیه و منتشر خواهد شد.

این نشریه با بهره گیری از مقالات و یادداشت های علمی- تخصصی استادان صاحب نام و دانشجویان رشته‌های سینما، رادیو و تلویزیون، با رویکردی تحلیلی، قصد دارد به موضوعات نوین رسانه بپردازد.

« موج نو » با مدیرمسئولی دکتر کاظم نظری رییس دانشکده تولید رادیو و تلویزیون و سردبیری میلاد پرور بزودی از طریق سایت دانشگاه صدا و سیما منتشر خواهد شد.

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.