تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۳۱۸
« موج نو » نخستین نشریه تخصصی دانشکده تولید

نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، نشریه دیجیتالی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون با همکاری اساتید و دانشجویان، تهیه و منتشر خواهد شد.

این نشریه با بهره گیری از مقالات و یادداشت های علمی- تخصصی استادان صاحب نام و دانشجویان رشته‌های سینما، رادیو و تلویزیون، با رویکردی تحلیلی، قصد دارد به موضوعات نوین رسانه بپردازد.

« موج نو » با مدیرمسئولی دکتر کاظم نظری رییس دانشکده تولید رادیو و تلویزیون و سردبیری میلاد پرور بزودی از طریق سایت دانشگاه صدا و سیما منتشر خواهد شد.

با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.
دومین جلسه کمیته ارتباطات علم «جایزه بین المللی مصطفی» با حضور دکتر اسفندیاری، مدیران دانشگاه و نمایندگان سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد.