تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۴۱۰
نمایشگر اخبار دانشگاه صدا و سیما راه اندازی شد

همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما، نمایشگر ( مانیتور) روابط عمومی حاوی اخبار دانشگاه پس از طی دوره ای آزمایشی، در سالن ورودی این دانشگاه شروع به کار کرد.

نرم افزار تعریف شده برای نمایشگر این امکان را دارد تا علاوه بر ارائه اخبار، پیام ها و رویدادهای علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه، تصاویر برنامه‌های جاری دانشگاه را هم نمایش دهد. امکان بروزآوری اخبار، تصاویر و کنترل نمایشگر از راه دور، پخش صوت از راه دور، ارائه اطلاعات دفاع پایان نامه‌ها، نمایش اوقات شرعی، اعلام پیام های مناسبتی و تغییر رنگ بندی نمایشگر از جمله امکانات این نرم افزار است.

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.