تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۷۳۴
نمایشگر اخبار دانشگاه صدا و سیما راه اندازی شد

همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما، نمایشگر ( مانیتور) روابط عمومی حاوی اخبار دانشگاه پس از طی دوره ای آزمایشی، در سالن ورودی این دانشگاه شروع به کار کرد.

نرم افزار تعریف شده برای نمایشگر این امکان را دارد تا علاوه بر ارائه اخبار، پیام ها و رویدادهای علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه، تصاویر برنامه‌های جاری دانشگاه را هم نمایش دهد. امکان بروزآوری اخبار، تصاویر و کنترل نمایشگر از راه دور، پخش صوت از راه دور، ارائه اطلاعات دفاع پایان نامه‌ها، نمایش اوقات شرعی، اعلام پیام های مناسبتی و تغییر رنگ بندی نمایشگر از جمله امکانات این نرم افزار است.

با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.
دومین جلسه کمیته ارتباطات علم «جایزه بین المللی مصطفی» با حضور دکتر اسفندیاری، مدیران دانشگاه و نمایندگان سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد.