تاریخ خبر:‌دوشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۹۱۸
دکتر علیدادی:
ایران در زمره کشورهای برتر دنیا در فناوری مهندسی است

معاون فنی و توسعه رسانه در جشن روز مهندس دانشگاه که به همت معاونت فرهنگی و انجمن علمی دانشجویان مهندسی برگزار شد، گفت: کشور ما از لحاظ فناوری مهندسی در زمره 20 کشور برتر دنیا قرار دارد.

معاون فنی و توسعه رسانه گفت: کشور ما از لحاظ فناوری مهندسی در زمره 20 کشور برتر دنیا قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر رضا علیدادی در جشن روز مهندس این دانشگاه که به همت معاونت فرهنگی و انجمن علمی دانشجویان مهندسی برگزار شد، با تبریک این روز به دانشجویان گفت: بخش فنی رادیو و تلویزیون تا پیش از انقلاب اسلامی‌کاملا توسط مهندسان خارجی اداره می‌شد و مهندسان داخلی اجازه ورود به این حوزه را نداشتند و این امر باعث شده بود تا خلاقیت مهندسان ایرانی در بخش های تخصصی رادیو و تلویزیون شکوفا نشود و بلکه هیچ خلاقیتی وجود نداشت.
وی افزود: بعد از انقلاب با خودباوری نیروهای داخلی شاهد شکوفایی استعدادهای مهندسی در صدا و سیما بودیم تا اینکه امروز هیچ کشوری در همسایگی ما توان مهندسی فنی رسانه را هم سطح و همپای ما ندارد. با وجود 66 شبکه تلویزیونی و 90 شبکه رادیویی بیشترین تولیدات رسانه ای را در میان کشورهای همسایه داریم. این امر، تنها با خودباوری و خلاقیت مهندسان داخلی سازمان صدا و سیما میسر گردیده است.
معاون فنی و توسعه رسانه به دانشجویان دانشگاه صدا و سیما توصیه کرد: تمام پروژه‌های بزرگ جهان امروز، روزگای به عنوان طرح های دانشجویی مطرح بوده اند. توصیه می‌کنم پیش از عملی سازی ایده‌ها و طرح های خود، بسیار درباره آن مطالعه کنید و چشم انداز تولید طرح خود را ترسیم کنید تا بتوانید طرحی موفق ارائه دهید.
علیدادی گفت: یکی از ضعف های بخش مهندسی ما در این است که خوب فکر می‌کنیم و ایده پردازی می‌کنیم اما نمی توانم ایده را به محصول تبدیل کنیم. از نظر شاخص های علم و فناوری در زمره بیست کشور مطرح جهان هستیم اما در نوآوری در رتبه 90 کشورهای جهان هستیم که این دو عدد با یکدیگر همخوانی ندارد چرا که علم داریم اما به محصول نمی رسد.

با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.
دومین جلسه کمیته ارتباطات علم «جایزه بین المللی مصطفی» با حضور دکتر اسفندیاری، مدیران دانشگاه و نمایندگان سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد.