تاریخ خبر:‌دوشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۰۰۷
خبرخوش؛
دانشگاه صدا و سیما دانشگاه همکار برتر جشنواره تحقیقات صنعتی نیروهای مسلح

دکتر اسفندیاری از انتخاب دانشگاه صدا و سیما به عنوان دانشگاه همکار برتر در جشنواره تحقیقات صنعتی نیروهای مسلح خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر شهاب اسفندیاری در مراسمی‌که به مناسبت روز مهندس در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد به عنوان خبری خوش به حاضران جلسه گفت: امروز در جشنواره سلمان فارسی یا به عبارت دیگر پنجمین جشنواره تحقیقات صنعتی نیروهای مسلح ، دانشگاه صدا و سیما بواسطه پروژه‌های تحقیقاتی اساتید این دانشگاه به عنوان دانشگاه همکار برتر آن جشنواره انتخاب، معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.
رییس دانشگاه صدا و سیما با خیرمقدم و تبریک روز مهندس به دکتر علیدادی معاون فنی و توسعه رسانه، هیأت همراه ایشان، استادان و دانشجویان، افزود: این افتخار در کنار دانشگاه‌های بزرگی همچون صنعتی شریف، خواجه نصیر، علم و صنعت و فردوسی مشهد نصیب دانشگاه صدا و سیما شده است.

با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.
دومین جلسه کمیته ارتباطات علم «جایزه بین المللی مصطفی» با حضور دکتر اسفندیاری، مدیران دانشگاه و نمایندگان سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد.