تاریخ خبر:‌دوشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۴۰۵
خبرخوش؛
دانشگاه صدا و سیما دانشگاه همکار برتر جشنواره تحقیقات صنعتی نیروهای مسلح

دکتر اسفندیاری از انتخاب دانشگاه صدا و سیما به عنوان دانشگاه همکار برتر در جشنواره تحقیقات صنعتی نیروهای مسلح خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر شهاب اسفندیاری در مراسمی‌که به مناسبت روز مهندس در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد به عنوان خبری خوش به حاضران جلسه گفت: امروز در جشنواره سلمان فارسی یا به عبارت دیگر پنجمین جشنواره تحقیقات صنعتی نیروهای مسلح ، دانشگاه صدا و سیما بواسطه پروژه‌های تحقیقاتی اساتید این دانشگاه به عنوان دانشگاه همکار برتر آن جشنواره انتخاب، معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.
رییس دانشگاه صدا و سیما با خیرمقدم و تبریک روز مهندس به دکتر علیدادی معاون فنی و توسعه رسانه، هیأت همراه ایشان، استادان و دانشجویان، افزود: این افتخار در کنار دانشگاه‌های بزرگی همچون صنعتی شریف، خواجه نصیر، علم و صنعت و فردوسی مشهد نصیب دانشگاه صدا و سیما شده است.

عید نوروز و بهار طبیعت امسال با ایام ماه مبارک رجب و میلاد موفور السّرور مولای متّقیان و بابِ مدینه علم حضرت علی بن ابیطالب (ع) مقارن و متبرک شده است.
انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.