تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۲۱۶۴
دفاع از پایان نامه

دانشجوعطیه گلی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه قابلیت های توقف زمان دراماتیک برای خلق درام رادیویی» دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما رساله یادشده را دکتر مجید شریف خدایی و دکتر محمد اخگری راهنمایی و مشاوره داده و دکتر حسن خجسته و دکتر طاهره جولانی در تاریخ چهارشنبه 24 بهمن، ساعت 14 و در سالن نمایش کتابخانه آن را داوری خواهند کرد.

مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی  تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمو...
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)