تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۶۹۸
از مدرسه عالی رادیو تلویزیون تا دانشکده و دانشگاه صدا و سیما؛
سبد سیمرغ دانشگاه صدا و سیما

دانش آموختگان دانشگاه رسانه ملی هرساله حضوری موفق در جشنواره فیلم فجر داشته اند و توانسته اند سیمرغ های جشنواره را به شایستگی صید کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، فارغ التحصیلان این دانشگاه با حضوری موثر در بخش کارگردانی، تدوین، فیلمبرداری و فیلمنامه نویسی سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، سودای سیمرغ های جشنواره امسال را دارند. در سال های گذشته نیز سهم دانشگاه صدا و سیما از صید سیمرغ های جشنواره چشمگیر بوده است.

در بخش کارگردانی جشنواره فیلم امسال، پرویز شهبازی « طلا» را در جشنواره دارد. او در جشنواره‌های قبل توانسته بود چهار سیمرغ بلورین در رشته‌های مختلف را از آن خود کند. همچنین محمدحسین مهدویان که دریافت دو سیمرغ بلورین را پیش از این تجربه کرده بود، امسال با « ردخون» همراه شده و علیرضا رییسیان « مردی بدون سایه» را کلید زده است. او نیز در جشنواره‌های قبل برنده دو سیمرغ بلورین بود.

در بخش تدوین، محمدرضا مویینی با دو اثر « درخونگاه » و « سمفونی نهم» حضور دارد. مویینی کسب دو سیمرغ بلورین را تجربه کرده است. همچنین مهدی حسینی وند که پیش از این برنده یک سیمرغ بلورین شده بود، امسال با « روزهای نارنجی» آمده است. حسن حسن دوست هم فیلم « زهر مار» را برای جشنواره سی و هفتم دارد. پیش از این حسن دوست دریافت دو سیمرغ بلورین را در کارنامه خود ثبت کرده است.

مصطفی خرقه پوش که یک سیمرغ بلورین از قبل به یادگار نگاه داشته، امسال با « سال دوم دانشکده من» و « معکوس» آمده است. پرویز شهبازی نیز « طلا» را دارد و هایده صفی یاری « مردی بدون سایه» ، « مسخره باز» و « ناگهان درخت» را به این جشنواره آورده است. صفی یاری پیش از این، چهار بار برنده سیمرغ بلورین شده بود.

در بخش فیلمبرداری، سامان لطفیان « شبی که ماه کامل شد» را ثبت کرده است و در بخش فیلمنامه نویسی هم پرویز شهبازی برای « سال دوم دانشکده من» و « طلا » دست به قلم برده است.

باید منتظر بود و مشاهده کرد تا در روزهای آینده سیمرغ های بلورین جشنواره بر شانه‌های کدام یک از اهالی هنر هفتم می نشیند.

پرویز شهبازی

مهدی حسینی وند

مصطفی خرقه پوش

هایده صفی یاری

محمدحسین مهدویان

علیرضا رییسیان

حسن حسن دوست

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
جمعی از مدیران و دست اندرکاران کانون مدارس اسلامی تهران به منظور تعامل در زمینه جذب دانشجو از دانشگاه بازدید کردند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر یاراحمدی رییس دانشکده بهداشت و جمعی از معاونان و اعضای هیئت علمی این دانشکده دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند.
 اداره کل آموزش سازمان با همکاری دانشگاه صدا و سیما دوره کارگاهی طراحی خلاقانه جدول پخش ویژه مدیران تامین و پخش مراکز استانها را در مرکز کرمان برگزار کرد.