تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۹۸۵
فصلنامه علمی‌پژوهشی دانشگاه صداوسیما در پایگاه (ISC) نمایه شد

فصلنامه « رسانه‌های دیداری و شنیداری» متعلق به دانشگاه صدا و سیما در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما و بر اساس اعلام اداره کل پژوهش این دانشگاه، فصلنامه علمی‌پژوهشی دانشگاه با عنوان « رسانه‌های دیداری و شنیداری» پس از ارزیابی و تایید توسط گروه ارزیابی نشریات، در تاریخ 25 / 10 / 1397 در این پایگاه نمایه شد.
گفتنی است پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با در نظر گرفتن استانداردهای علمی، به انتخاب و نمایه سازی نشریات علمی‌کشورهای اسلامی می‌پردازد و زمینه لازم جهت ارتقاء کیفیت تحقیق و ایجاد یک شبکه پیوسته علمی در تمامی کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی را فراهم آورده است. این نظام رتبه بندی، با نمایه سازی مقالاتِ تمام متن و تحلیل استنادیِ اطلاعات کتابشناختی آن مدارک، هر ساله به معرفی دانشگاه‌ها، نشریات، نویسندگان و آثار برتر علمی جهان اسلام می‌پردازد. این پایگاه هم اکنون یکی از ابزارهای کارآمد تصمیم گیری برای طیف وسیعی از کاربران از جمله دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی، ناشران، اعضای هیات علمی، محققان، تحلیلگران حوزه علم سنجی در کشور و نیز سراسر کشورهای اسلامی محسوب می‌گردد.
برای دستیابی به فهرست نشریات نمایه شده در ISC  می توان به آدرس زیر مراجعه کرد و یا در صفحه اصلی سایت در منوی ابزارها به گزینه فهرست نشریات اصلی ISC  مراجعه نمود.

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
جمعی از مدیران و دست اندرکاران کانون مدارس اسلامی تهران به منظور تعامل در زمینه جذب دانشجو از دانشگاه بازدید کردند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر یاراحمدی رییس دانشکده بهداشت و جمعی از معاونان و اعضای هیئت علمی این دانشکده دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند.
 اداره کل آموزش سازمان با همکاری دانشگاه صدا و سیما دوره کارگاهی طراحی خلاقانه جدول پخش ویژه مدیران تامین و پخش مراکز استانها را در مرکز کرمان برگزار کرد.