تاریخ خبر:‌سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۵۸۸
دفاع از رساله دانشجویی

سیدطاهر کریمی آذر روز چهارشنبه 10 بهمن ساعت 13 در سالن نمایش کتابخانه دانشگاه صدا و سیما از پایان نامه کارشناسی ارشد خود در رشته مخابرات - سیستم دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این رساله را با عنوان « بهبود جویبارسازی dash بر مبنای mdp با بکارگیری یادگیری تقویتی سلسله مراتبی» دکتر محمد بهدادفر راهنمایی و دکتر دارا رحمتی مشاوره داده اند.

همچنین دکتر حسن اصغریان و دکتر تورج شبانیان آنرا داوری خواهند کرد

مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی  تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمو...
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)