تاریخ خبر:‌یکشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۵۲۶
رئیس دانشگاه صداوسیما در گفت‌وگو با فارس:
دانشگاه صدا و سیما از سال 98 در تمامی رشته‌ها دانشجو می‌گیرد

رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: دفتر گسترش آموزش عالی در آخرین جلسه خود با تداوم فعالیت قانونی دانشگاه صدا و سیما و پذیرش دانشجو در کلیه رشته‌ها در سال آینده موافقت کرد.

دکتر شهاب اسفندیاری، رئیس دانشگاه صدا و سیما در گفت‌وگو با خبرنگار رسانه خبرگزاری فارس با اعلام این خبر گفت: طی دیداری که با آقای دکتر شریعتی معاون محترم آموزش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری داشتم، ایشان اعلام کردند که در جلسه اخیر شورای گسترش آموزش عالی، تداوم فعالیت دانشگاه صدا و سیما و پذیرش دانشجو در کلیه رشته‌ها برای سال ۹۹ – ۱۳۹۸ مورد تصویب قرار گرفته است.

وی ادامه داد: این موضوع رسماً طی نامه‌ای از طریق وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به دانشگاه صدا و سیما به زودی اعلام خواهد شد.
شهاب اسفندیاری ضمن تشکر از همه اعضای هیأت علمی، دانشجویان، مدیران و کارکنان دانشگاه که در این مدت در جهت تحقق این امر تلاش و پیگیری کردند، ابراز امیدواری کرد که این خبرخوش فصل نوینی را در توسعه فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه رقم بزند.

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
جمعی از مدیران و دست اندرکاران کانون مدارس اسلامی تهران به منظور تعامل در زمینه جذب دانشجو از دانشگاه بازدید کردند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر یاراحمدی رییس دانشکده بهداشت و جمعی از معاونان و اعضای هیئت علمی این دانشکده دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند.
 اداره کل آموزش سازمان با همکاری دانشگاه صدا و سیما دوره کارگاهی طراحی خلاقانه جدول پخش ویژه مدیران تامین و پخش مراکز استانها را در مرکز کرمان برگزار کرد.