تاریخ خبر:‌یکشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۸۴۶
پایان نامه کارشناسی ارشد

سید حسن نبوی از پایان نامه کارشناسی ارشد مخابرات - سیستم خود با عنوان « بهبود کیفیت تجربه کاربر برای محتوای ویدئویی جویبارسازی شده با رویکرد سمت سرور در ساختار ابری» دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر محمد بهدادفر و دکتر محمدرضا نوری فرد راهنما و مشاور این رساله هستند و دکتر حسن اصغریان و دکتر تورج شبانیان آن را در 1 بهمن ساعت 14 و در سالن نمایش کتابخانه داوری خواهند کرد. مدیریت جلسه بر عهده دکتر محمدعلی سبقتی است.

مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی  تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمو...
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)