تاریخ خبر:‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۷۵۱
دفاع پایان نامه

دانشجو امیر بامه از پایان نامه خود با عنوان « بررسی موانع رسانه ای شدن دستاوردهای علمی‌کشور در اخبار صدا و سیما » دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما پایان نامه یاد شده در مقطع کارشناسی ارشد رشته روزنامه نگاری و با راهنمایی دکترسیدمحسن بنی‌هاشمی و مشاوره دکتر محمدعلی هرمزی زاده روز یکشنبه 30 / 10 / 97 ساعت 30 : 10 در سالن نمایش کتابخانه این دانشگاه ارائه خواهد شد.

دکتر داود نعمتی انارکی و دکترحسینعلی افخمی داوری این رساله را بر عهده خواهند داشت.

مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی  تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمو...
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)