تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۰۹۰
مطالعه موردی رادیو اربعین

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد با موضوع مطالعه ساختار مطلوب برنامه سازی رادیو مناسبتی در مناسک دینی ( مطالعه موردی رادیو اربعین) برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مجید یوسفی رامندی روز یکشنبه 16 دی ماه، ساعت 30 / 12 در اتاق نمایش کتابخانه از پایان نامه خود دفاع خواهد کرد.

در این جلسه دکتر محمد اخگری به عنوان راهنما، دکتر زهرا صفاییان به عنوان مشاور، دکتر حسن خجسته و دکتر معصومه اسمعیل نژاد به عنوان داور حضور خواهند داشت.

آشنایی با یک کسب و کار متفاوت و نوین در حوزه فناوری اطلاعات
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)