تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۹۷۴
کولیوندی،دانشجوی ارشد دانشگاه و کارگردان برگزیده جشنواره حقیقت:
« چی دا » را در ستایش مادران سرزمینم ساختم

برگزیده بهترین کارگردانی فیلم کوتاه جشنواره سینما حقیقت گفت: از شهری آمدم که در آن سالن سینما وجود ندارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، محسن کولیوندی، دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون این دانشگاه با بیان این مطلب افزود: از همان دوران کودکی در شهر مرزی دهلران با گوش دادن به نوای ساز پدر عاشق وادی هنر شدم. تقریبا 10 ساله بودم که از طریق برادر بزرگترم با استاد تئاتر آقای سعید خیراللهی آشنا و با نمایش های « آرشه خونین» و « رسم بر این است» وارد دنیای هنر نمایش شدم.
وی گفت: با اینکه دیپلم ریاضی فیزیک گرفتم اما عاشق هنر بودم در صورتی که در شهر من، کارهای هنری از نظر اقتصادی و امنیت شغلی جایگاه مناسبی نداشت و ندارد. دهلران سینما ندارد اما تا بخواهی مسائل و دغدغه های اجتماعی دارد.
کولیوندی تصریح کرد: جعبه جادویی تلویزیون و برنامه های آن برای من همیشه جذاب بود و هست لذا با مطالعه و آشنایی با دانشگاه صدا و سیما تصمیم گرفتم به صورت آکادمیک تحصیل در رشته هنر را ادامه دهم که امروز خوشحالم که در رشته کارگردانی و تهیه کنندگی تلویزیون تحصیل می کنم.
این کارگردان جوان ادامه داد: « هفت سین و دو چشم خیس» ، « هملس » ، « دایناسور کیه؟ » ، « آخر این پیاده رو کجاست؟ » ، « کژال » ، « هملت اتمی با طعم جنگ » ، « آریو برزن پاتو زمین نذار» ، « سوز کمانچه در عصر یخبندان» ، « سمفونی استخوان های ترک خورده» ، « پرده خوانی شیرین و فرهاد» ، « مجلس نامه خسرو خوبان» و تعدادی دیگر، نمایش هایی است که در چند سال گذشته به عنوان بازیگر در آنها حضور داشته ام.
کولیوندی گفت: حضور در چهار دوره جشنواره بین المللی تئاتر فجر، کسب عنوان بازیگری جشنواره تئاتر خیابانی مریوان، جشنواره تئاتر منطقه چهار کشور، تقدیر بازیگری جشنواره سراسری تئاتر بسیج، جایزه ویژه بازیگری تئاتر دانشگاهی ایران و تعدادی دیگر را هم باید به فعالیت های هنری خود اضافه کنم.
دانشجوی دانشگاه صدا و سیما درباره اولین فیلم مستند خود گفت: فیلم« بردی » اولین تجربه مستند من بود که در دوران دانشجویی ساختم و جایزه فیلمساز جوان سیزدهمین جشن تصویر سال را کسب کرد. به موازات این فیلم، دومین مستند خود را با نام « چی دا » (مثل مادر)که ساخت آن چهارسال طول کشید را کار کردم. « چی دا » در اولین حضور خود در دوازدهمین جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران (سینما حقیقت) با استقبال خوب تماشاگران مواجه شد و نامزد بهترین کارگردانی فیلم کوتاه سینما حقیقت شد.
کولیوندی ادامه داد: « چی دا » داستان مادری 100ساله با پسر دندانپزشک خود است. مادر یا همان قدم خیر ، آروزی ازدواج پسرش یدالله را دارد. این دو ، چنان با یکدیگر مهربان، وابسته و صمیمی هستند که این صمیمیت، دیگران را کلافه کرده است. « چی دا » را در ستایش مادران سرزمینم ساخته ام و تمام تلاشم را کردم که از زاویه ای متفاوت به شخصیت های فیلم نگاه کرده و صداقت را در فیلمسازی مستند رعایت کنم.
وی گفت: فیلم « چی دا » با امکانات ناچیز و کاملاً دانشجویی و با هزینه شخصی ساخته شد اما بازخورد مثبت مخاطبان در سینما به من نشان داد که سینما و ذائقه مخاطب چیزی فراتر از تکنیک و درگیر شدن با تجهیزات فنی هست و در واقع اندیشه و احساس پشت اثر، ملاک اصلی توجه مخاطب است.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.