تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۲۷۶
اطلاعیه؛
دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد با موضوع « مطالعه ارزشهای فرهنگی اسلامی در تولیدات برنامه های رادیویی» برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما آقای داود موسوی از پایان نامه خود تحت عنوان « مطالعه ارزشهای فرهنگی اسلامی در تولیدات برنامه های رادیویی» ( مطالعه موردی برنامه های رادیو برونمرزی و رادیو عراق) روز یکشنبه 2 / 10 / 97 ساعت 13 در اتاق نمایش کتابخانه دانشگاه صدا و سیما دفاع می کند.

در این جلسه دکتر علی محمد صالحی به عنوان استاد راهنما، دکتر محمد اخگری به عنوان استاد مشاور، دکتر حسن خجسته و دکتر محمدقلی میناوند نیز به عنوان استادان داور حضور خواهند داشت.

آشنایی با یک کسب و کار متفاوت و نوین در حوزه فناوری اطلاعات
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)