تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۳۶۸
به مناسبت روز دانشجو؛
رحیم پور ازغدی: سابقه شعار مرگ بر آمریکا به قبل از انقلاب برمی گردد

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شعار مرگ بر آمریکا سابقه ای بیش از انقلاب اسلامی دارد و به مطالبه گری دانشجویان مسلمان در سال 1332 بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما مراسم روز دانشجو با حضور دکتر حسن رحیم پور ازغدی، دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه، مدیران، کارکنان و دانشجویان در آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

رحیم پور ازغدی با بیان اینکه شعار مرگ بر آمریکا به 4 دهه انقلاب اسلامی ایران محدود نمی شود، افزود: زمانی که تسلط آمریکا بر تمامیت خاک ایران بواسطه کودتا 28 مرداد 1332 کامل شده بود و نیکسون معاون رییس جمهور وقت آمریکا در آذر همان سال به ایران آمده بود، دانشجویان مسلمان با اعتراض شدید به این سفر، شعار مرگ بر آمریکا را برای اولین بار بر علیه استبداد آمریکایی سر دادند.

وی با اشاره به اینکه، رسانه و دانشجوی رسانه وقتی موفق خواهند بود که بتوانند تمدن ساز باشند، گفت: دین و دانشمندان اسلامی با پشتوانه کتابخانه های عظیم، خدمات بسیاری به توسعه علوم مختلف بخصوص موضوع هنر و رسانه داشته اند که باید دانشجویان با طرح موضوعات مربوطه به تحقیق و نشر اینگونه خدمات بپردازند.

جوایز دانشجویی، موسیقی و سرود، قرعه کشی بلیط سفر مشهد مقدس برای 5 نفر از دانشجویان از جمله برنامه های این مراسم بود.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.